Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3/3/2021

03.03.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3/3/2021
Οι βλέψεις θα πρέπει να είναι προσγειωμένες, για να μη γίνουν λάθη στις επιλογές και στα ρίσκα θα χρειαστεί σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει εκφραστικότητα και ρομαντικές διαθέσεις σε όλα τα ζώδια. Μια θετική όψη που θα βοηθήσει στη συναισθηματική τόνωση, ενώ θα υπάρξει και ανάγκη για ανανεωτικές προσεγγίσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι επαφές θα είναι δυναμικές και αυθόρμητες, θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και να καταλήξουν σε σχέση. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα, ευνοούνται τα ρίσκα και τα νέα άλματα, η μεθοδικότητα και η στρατηγική θα είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οικονομικές διεκδικήσεις και γενικότερα για θετικές αλλαγές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που πιθανά σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορούν να αποδώσουν πολλά καθώς φαίνεται να μπορείς να πείσεις τους γύρω σου με τα επιχειρήματά σου. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου άτομα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους για να ανταλλάξεις απόψεις. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, φρόντισε να μην πάρεις αποφάσεις λόγω συναισθηματισμού γιατί θα κάνεις λάθη.

Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένες εντυπώσεις για πράγματα που μπορεί να έχουν ειπωθεί με το ταίρι σου και τελικά αυτό να οδηγήσει στην απογοήτευση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο, φρόντισε να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί μπορεί να μην βλέπεις αντικειμενικά την πραγματικότητα.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr