Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου

01.03.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα στρώσει το έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής, θα υπάρξει δυνατότητα για συμφωνίες υποσχέσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επικοινωνία σε όλα τα ζώδια αυτή τη μέρα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα εκδηλώσουν την ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική ασφάλεια, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να κατανοηθούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες.

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα χρειαστεί σύνεση και μεθοδικότητα, στις περιπτώσεις που χρειαστεί να παρθούν ρίσκα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά.

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να λυθούν οι παρεξηγήσεις, στις κουβέντες θα υπάρξει ειλικρίνεια, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ανάγκη για επικοινωνία και κατανόηση, στον εργασιακό χώρο οι συναδελφικές επαφές θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ιδού τι να περιμένουμε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά ξεκινώντας από τον Κριό που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστική θέση:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι απογειώνεται η ψυχολογία σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς μπορείς να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό αντικατοπτρίζεται κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Είναι γεγονός ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα και να αναλάβεις υποθέσεις μπορείς να τις διεκπεραιώσεις. Δείχνεις έτσι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και ότι έχεις την βούληση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να ανταπεξέλθεις. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει δημιουργώντας προβλήματα.

Ερωτικά

Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ανεξαρτησίας και έντονης ανάγκης για ασφάλεια και αυτό είναι τελικά που μπορεί να δημιουργήσει ένταση και καβγαδάκια με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος ρώτησε να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο καθώς τελικά αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μην εκτονώνεις νευρικότητα σε πρόσωπα που ενδιαφέρονται.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr