Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα Κυριακή 28/2/2021

28.02.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα Κυριακή 28/2/2021
Με τη Σελήνη να κάνει την είσοδο της στον Ζυγό θα υπάρξει στα ζώδια έντονη ανάγκη για επικοινωνία, συναναστροφή, αρμονία και δικαιοσύνη.

Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, στις επαφές που θα προκύψουν θα υπάρξει ανάγκη για εκδήλωση αισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και οικείες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, ο διπλωματικός τρόπος διαχείρισης θα βοηθήσει στην ισορροπία και στην συνεννόηση.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει ενθουσιασμός και ανάγκη για προσέγγιση, δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν, ωστόσο προσοχή στις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Στην οικονομική διαχείριση απαραίτητη θα είναι η σύνεση, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η ανάγκη για κατανάλωση και υλικά αποκτήματα εντυπωσιασμού. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές επαγγελματικές και αισθηματικές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Ιδού οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια ένα ένα

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική δράση και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι αυτά που σου δίνουν χαρά και γαλήνη. Νέες ιδέες έρχονται στο τραπέζι το θέλετε να πραγματοποιήσετε από κοινού ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr