Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25/2/2021

25.02.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25/2/2021
Η είσοδος της Αφροδίτης μπήκε στους Ιχθείς -όπου θα παραμείνει μέχρι της 21 Μαρτίου- και φέρνει έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησία.

Αυτή την περίοδο, τα ζώδια να αντιμετωπίζουν ενέργειες όπως η ευαισθητοποίηση, η αναζήτηση ιδανικής σχέσης και η συναισθηματική κατανόηση. Τα συμβάντα θα είναι θετικά θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν και με ευκολία να προχωρήσουν σε εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί η λογική με το συναίσθημα, στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις η σκέψη θα πρέπει να είναι σφαιρική και αντικειμενική. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση, θα υπάρξει βελτίωση στις σχέσεις.

Ιδού οι καθημερινές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Ερωτικά

Πιθανή ασυνεννοησία με το ταίρι σου να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις για να μην υπάρξουν ζητήματα. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, μην είσαι αρνητικός και απομακρύνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η νευρικότητα κυριαρχεί μέχρι το απόγευμα και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς οδηγεί σε συγκρούσεις και κόντρες. Από το απόγευμα η ψυχολογία σου αλλάζει, το ηθικό σου ανεβαίνει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες σου μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία και να σου δώσουν το έναυσμα για νέους επαγγελματικούς στόχους πού μπορεί να σε εξιτάρουν. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν σε ένα κοινό παρανομαστή πού έχει να αποδώσει σημαντικά κέρδη σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικά

Το βράδυ μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά για εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται ότι η επικοινωνιακή διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να περάσετε καλά μαζί εκφράζοντας τα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr