Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26/2/2021

26.02.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26/2/2021
Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη για τακτοποίηση, υπογραμμίζει η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη

Σε γενικές γραμμές, στον επαγγελματικό τομέα το κλίμα θα είναι "συνεργασίας" και θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα, στον αισθηματικό τομέα πολλοί μακροχρόνιοι δεσμοί θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δεσμευτική έκταση, ενώ στα οικονομικά θα πρέπει να αποφευχθούν τα όποια ρίσκα.

Ας δούμε τις προβλέψεις για τα ζώδια ένα προς ένα:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις φαίνεται να είναι πολλές όμως είναι ευχάριστες και αυτό είναι τελικά που σε ικανοποιεί. Μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται στα πρόσωπα που σου την ζητάνε καθώς φαίνεται να είχε πηγή σταθερότητας για πολλούς. Το θετικό πνεύμα κυριαρχεί σε όλες τις σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς βλέπει στα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται και αυτό σε ικανοποιεί. Συζητήσεις με ανώτερους σου για οικονομικά ζητήματα μπορεί να εξελιχθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο και τελικά να είσαι κερδισμένος αυξάνοντας το εισόδημά σου.

Ερωτικά

Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου καθώς το τρίγωνο της Σελήνης στον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στον Ταύρο απογειώνει τον πόθο και την έξαψη στη σχέση. Ο αδέσμευτος φρόντισε να εκμεταλλευτείς την γοητεία σου και να επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς πολλοί μπορεί να είναι αυτή που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr