Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24/2/2021

24.02.2021
Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24/2/2021
Η Σελήνη μπήκε στον Λέοντα και τα συναισθήματα παίρνουν το "πάνω χέρι".

Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ενισχύει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σε όλα τα ζώδια, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις υπερβολές καθώς και στον τρόπο χειρισμού των καταστάσεων. Οι καταστάσεις επιβάλουν διπλωματία και όχι επίθεση κατά μέτωπον.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές και αρκετά ρομαντικές, ενώ στον επαγγελματικό τομέα τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά καθώς ο άμεσος χειρισμός φέρνει τα πολυπόθητα θετικά αποτελέσματα.

Γενικότερα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και η έντονη τάση για εξουσία θα πρέπει να ελεγχθεί πρποκειμένου να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι εξάρσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιδού οι καθημερινές προβλέψεις, αρχικά για τον Κριό.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή διάθεση σου επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σε οδηγεί να μιλήσεις ζητήματα ρουτίνας και εκεί μπορεί να εκτεθείς. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για νομικά θέματα καθώς οι προτάσεις που θα ακούσεις δεν είναι εφικτές όμως δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Ερωτικά

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές εικόνες και στιγμές με το ταίρι σου όπου θα περάσεις υπέροχα, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για άλλη στιγμή γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Ο αδέσμευτος δείξε προσοχή σε νέες γνωριμίες που φαίνονται ιδανικές όμως πιθανότατα δεν είναι.

Για τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων η συνέχεια στο ethnos.gr