Στο νέο ASTRA & ORAMA Σεπτεμβρίου

24.08.2016

Με 2 ΔΩΡΑ, ένα αντικείμενο Feng Shui για τύχη και προστασία και μία μαντική τράπουλα

Μεγάλο αφιέρωμα!

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς φέρνει τύχη, εύνοια και χρήμα.

Πώς επηρρεάζει τη ζωή των 12 ζωδίων; –από την Άση Μπήλιου

Ο Δίας περνά στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο στο ζώδιο αυτό, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017. Ο Ζυγός είναι ίσως το πιο κοινωνικό ζώδιο κι αυτό από μόνο του κάνει τη νέα θέση του Δία πιο εξωστρεφή.

Όλοι θα έχουμε διάθεση για ενίσχυση των σχέσεών μας ενώ έως τον Οκτώβριο του 2017 θα δούμε περισσότερες επισημοποιήσεις σχέσεων, γάμους και συγχωνεύσεις. Τα ζώδια του αέρα, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από τη θέση αυτήν του Δία. Σε μικρότερο βαθμό αλλά πάλι ωφελημένοι θα είναι και οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Η θέση αυτή του Δία δίνει προτεραιότητα στο «εμείς», άρα θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους για να καταφέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στους περισσότερους τομείς.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ
Τι αποκαλύπτει για τη συντροφικότητα, τον γάμο και τους φανερούς εχθρούς; Από τον Γιώργο Πανόπουλο.
Για να κατανοήσουμε τον 7ο Οίκο χρειάζεται καταρχάς να τον αντιπαραβάλουμε με τον συμμετρικά αντίθετό του, τον 1ο.

Στον Πρώτο Οίκο βγαίνουμε στον κόσμο, παρουσιαζόμαστε σε αυτόν, εκφράζουμε τον εαυτό μας δυναμικά προσπαθώντας να κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε και επιβάλλοντας τον εαυτό μας ως αυτόνομη οντότητα.

Στον Έβδομο υπάρχει ο κόσμος που κάνει αισθητή την παρουσία του, που προσπαθεί να μας επιβληθεί, που είναι ορατός, που έχει την ίση και αντίθετη δύναμη και δυναμική με τον εαυτό μας.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ-Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στρέφουν την προσοχή μας σε ό,τι ο Καρλ Γιουνγκ αποκαλεί «σκιά», στα κομμάτια δηλαδή του εαυτού μας που δεν μας κολακεύουν, που δεν έχουμε αφομοιώσει, που αγνοούμε ή έχουμε θάψει για να μην αντιμετωπίσουμε. Όλοι θέλουμε να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας ως καλούς, δίκαιους και ευγενείς ή ως ανθρώπους καλών προθέσεων. Όμως, ξεχνάμε ότι είμαστε απλώς άνθρωποι που περιέχουν και τα αντίθετα: κακία, αγένεια, χειραγώγηση, αδυναμίες και ελαττώματα...

Είμαστε και κακοί. Ό,τι ανακαλύπτουμε για τον εαυτό μας και τούς άλλους κατά τη διάρκεια των Σεληνιακών Εκλείψεων μπορεί να είναι σκληρό ή ακόμα και σοκαριστικό.

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Το τρίτο Μάτι είναι το μάτι του πνεύματος και της ψυχής.

Είναι η έδρα της Έκτης Αίσθησης, το κέντρο της διαίσθησης, της διορατικότητας και της ενόρασης. Το μάτι αυτό δεν αφορά τα φυσικά όργανα της όρασης. Είναι ένα ενεργειακό κέντρο, δηλαδή μια πύλη ενέργειας πάνω στην αύρα, που μεταβολίζει και διοχετεύει την ενέργεια στο φυσικό σώμα, μέσω των αδένων του ενδοκρινικού συστήματος. Στην ενεργειακή μας ανατομία το Τρίτο Μάτι βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου, στο Έκτο Τσάκρα και συνδέεται με την επίφυση, ή σύμφωνα με άλλες παραδόσεις με την υπόφυση.

Είναι η έδρα της Έκτης Αίσθησης, το κέντρο της διαίσθησης, της διορατικότητας, της ενόρασης, της αντίληψης μιας μη υλικής πραγματικότητας πέρα από τα όρια του χώρου και του χρόνου. Από τη Λιάνα Τελειώνη