Chrome French Manicure: Η πιο δροσερή ανατροπή στο πιο κλασικό σχέδιο

19.04.2024
Chrome French Manicure: Η πιο δροσερή ανατροπή στο πιο κλασικό σχέδιο
Αγαπάμε το γαλλικό μανικιούρ σε όλες τις μορφές του και εδώ θα μιλήσουμε για την πιο πρόσφατη παραλλαγή που είναι φουλ στο μέταλλο.

Στην πραγματικότητα το Chrome French δεν είνα κάτι καινούργιο όμως εξελίσσεται κάθε χρόνο και επανέρχεται πιο δυναμικά κάθε φορά.

Με διάσημες φανς όπως η Zendaya, η Dua Lipa, η Halle Bailey και η Hailey Bieber η τάση αυτή, επί της ουσίας, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο δύο από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του mani προσθέτοντας μια έξτρα, δυναμική φινέτσα σε μια πολύ θηλυκή, απαλή και κλασική εμφάνιση.

Αυτή η εμφάνιση στα νύχια μπορεί να γίνει με μια ποικιλία χρωμάτων και δεν περιορίζεται μόνο στο τυπικό ασημί και χρυσό. Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσου να δεις παντού γαλλικά μανικιούρ με μέταλλο και ιδού μερικές ιδέες για να εμπνευστείς.

«Αόρατο» γαλλικό μανικιούρ: Το νέο trend για κλασάτο nail art

Classic Chrome French Manicure

{https://www.instagram.com/p/C4yLyb-scBs/}

Αν θέλεις το μανικιούρ σου να μην απέχει πολύ από την κλασική του μορφή, η πρόταση θέλει να πάρεις το γαλλικό με λευκές μύτες και να προσθέσεις ένα πολύ ελαφρύ στρώμα χρωμίου στο επάνω μέρος. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σχήμα νυχιού και όχι μόνο στο κομψότατο σχήμα αμυγδάλου της φωτογραφίας επάνω.

Hot-Pink Chrome French Manicure

{https://www.instagram.com/p/CfSD8FxveGA/}

Είτε βρίσκεσαι ακόμη υπό την επίδραση της Barbie, είτε το αγαπημένο σου χρώμα τυχαίνει να είναι το ροζ, ένα ζεστό-ροζ γαλλικό μανικιούρ χρωμίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το εκφράσεις. Η πιο δημοφιλής εκδοχή εδώ βρίσκεται σε μακριά, οβάλ σχήματος νύχια.

Blue Baby French Chrome Manicure

{https://www.instagram.com/p/Ch_Q2vIOJ8C/}

Και παιδικό και γαλλικό και Chrome! Η πιο διασκεδαστική ιδέα σε αυτές τις πρτάσεις. Όχι;

Gold Chrome French Manicure

{https://www.instagram.com/p/CIC27YMMUBh/}

Ένα μανικιούρ πολλών καρατίων! Αυτό το απλό twist στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι η τέλεια επιλογή, ειδικά αν έχεις μια αδυναία στα χρυσά κοσμήματα.

Spring Fashion Trends: 7 ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας για να προσαρμόσεις την γκαρνταρόμπα σου

Holographic Chrome French Manicure

{https://www.instagram.com/p/CbVosUdPOpX/}

Το Chrome είναι ήδη εντυωπωσιακό από μόνο του αλλά αν το επιλέξεις με ολογραφικό εφέ, τότε θα το... τερματίσεις στα σίγουρα. Το συγκεκριμένο παράδειγμα της φωτογαφίας έρχεται σε ματ βάση αλλά οι επιλογές είναι πολλές.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 17:40