Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε την Demi Moore - Το παρασκήνιο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

12.09.2023
Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε την Demi Moore - Το παρασκήνιο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την αποκάλυψη για τη συνάντηση που μπορεί να φέρει και μια νέα συνεργασία; Γιατί όχι, δηλαδή.

Στο Happy Day, το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία απίθανη και πολύ ζουμερή αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ ξεκίνησε λέγοντας πως κάποια μέρα το καλοκαίρι της τηλεφώνησε η κουμπάρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, νονά του γιου της συγκεκριμένα, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, και της είπε πως ήταν στους Παξούς σε μια παρέα όπου βρισκόταν και η Demi Moore η οποία είχε δει το Maestro, είχε ενθουσιαστεί και είχε εκφράσει την επιθυμία να τον συναντήσει.

Η Claudia Schiffer και η Demi Moore λατρεύουν την Ελλάδα και δεν το κρύβουν

Η Σταματίνα είχε το τηλέφωνο του Χριστόφορου από παλιά, του έστειλε ένα μήνυμα, εκείνος είπε ότι βρισκόταν επίσης στους Παξου΄ς και εκεί έγινε και η συνάντηση.

Συναντήθηκαν, πέρασαν όμορφα και υπάρχουν και ντοκουμέντα, είπε η παρουσιάστρια, η οποία είχε συναντήσει τον δημιουργό του Maestro σε μία εκδήλωση το προηγούμενο βράδυ κι εκείνος, αφενός της επιβεβαίωσε το πόσο όμορφη ήταν αυτή η γνωριμία και η συνάντηση, αφετέρου της έδωσε το ΟΚ να δημοσιοποιήσει το γεγονός μέσα από την εκπομπή.

«Να δώσω και το παρασκήνιο που έβαλα κι εγώ το χεράκι μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Demi Moore έγινε 60 χρονών και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή

Τώρα αν υπάρξει και κάποια συνεργασία; Γιατί όχι; Η Demi Moore πάντως έχει λατρέψει τη χώρα μας, έχει κουμπαριάσει με Έλληνες και... πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, όλο εδώ βρίσκεται. Για να δούμε λοιπόν. Πόσο «γουρλίδικολ» ήταν το «προξενιό» (κατά κάποιον τρόπο) που έκανε η Σταματίνα;

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 16:52