Η Claudia Schiffer και η Demi Moore λατρεύουν την Ελλάδα και δεν το κρύβουν

23.08.2022
Η Claudia Schiffer και η Demi Moore λατρεύουν την Ελλάδα και δεν το κρύβουν
Ακόμη δύο διάσημες κυρίες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Η Claudia Schiffer και η Demi Moore διαφημίζουν την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο.

Στο θαλάσσιο ταξί πηγαίνοντας για Σπέτσες πόζαρε για πρώτη φορά στις αρχές του μήνα η Claudia Schiffer αλλά και στα σοκάκια του όμορφου νησιού του Αργοσαρωνικού ενώ στη λεζάντα τα είπε όλα: "Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου", γράφει και 32.000 followers της εξέφρασαν τον θαυμασμό τους με μια καρδούλα.

Η διάσημη γερμανίδα καλλονή διέμεινε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι από όπου και μοιράστηκε κι άλλη φωτογραφία αργότερα .

My Celebrity Greek Summer Part 1: Ποιοι διάσημοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην Ελλάδα μέχρι τώρα

Χωρίς να είναι γνωστό αν βρίσκεται ακόμη στη χώρα μας ή αν απλά θυμάται τις όμορφες στιγμές που έζησε εδώ, με την πρόσφατη σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε, η Schiffer παραδέχτηκε δημοσίως ότι δεν βαριέται ποτέ αυτή τη θέα ενώ από την τελευταία ληψη της Ακρόπολης από ψηλά συμπαιρένουμε ότι βρέθηκε και στην Αθήνα, φυσικά.

Η Demi Moore έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη χώρα μας και έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο. Πέρσι μάλιστα ήρθε μαζί με τη μεγάλη της κόρη ενώ λίγο αργότερα έγινε νονά στην Κρήτη.

Και φέτος, λοιπόν, η Moore ταξίδεψε στη χώρα μας και μοιράστηκε φωτογραφίες από το σκάφος που τη φιλοξενεί αυτό τον καιρό. 131.000 Like και πάνω από 2.000 σχόλια για αυτή τη φωτογραφία

Λίγες μέρες αργότερα η Demi πόζαρε δίπλα στην ελληνική σημαία με την ευτυχία να ξεχειλίζει από τη λήψη!