Ιωάννα Μαλέσκου: Τα γενέθλια της κόρης της, το γλυκό «ατύχημα» και η τούρτα υπερπαραγωγή

07.05.2024
Ιωάννα Μαλέσκου: Τα γενέθλια της κόρης της, το γλυκό «ατύχημα» και η τούρτα υπερπαραγωγή
Διπλή γιορτή το φετινό Πάσχα για την οικογένεια της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ένα χρόνο ζωής συμπλήρωσε ανήμερα του Πάσχα η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου΄ Δανιά και το γιόρτασαν εκτός Αθηνών με καλούς φίλους.

Με μία ανάρτηση στα social media μοιράστηκε τις χαρές της η παρουσιάστρια του TV Queen, αλλά και ένα απρόοπτο με την τούρτα, η οποία ήταν γεμάτη πεταλούδες.

Preview

«5/5/24 Η Κυριακή του Πάσχα φέτος, μας βρήκε με φίλους καλούς στη Χαραυγή Μεσσηνίας. Μια εκδρομή έκπληξη, που συνέπεσε με τα γενέθλια της κόρης μας. Και κάπως έτσι "έσβησε" το πρώτο της κεράκι (εντάξει, τη βοήθησα κι εγώ λιγάκι στο φουυ). Η καλή μου φίλη @louvarigiana ετοίμασε μια υπέροχη τούρτα και έστησε (last minute κυριολεκτικά) μια "φωλίτσα" στον κήπο για το λουλουδάκι μοy. Η χαρά μας δεν περιγράφεται. Μια ηλιόλουστη μέρα γεμάτη εκπλήξεις, χαμόγελα, αγκαλιές, αγάπη και φως», αποκαλύπτοντας και το χαριτωμένο «ατύχημα» της μικρής.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλος ο κόσμος είσαι ΕΣΥ» φωνάζει καθώς φεύγει το 2023

Preview

«Η ηλιαχτίδα μου βούτηξε και το ποδαράκι στην τούρτα, πασάλειψε κι εμένα με ροζ γλάσο, γενικώς το ζήσαμε Άλλωστε 1 χρόνος είναι αυτός. One is fun” 1 χρόνος μαζί», γράφει η παρουσιάστρια και τα σχόλια γέμισαν ευχές.

Preview

Preview

{https://www.instagram.com/p/C6pHybwIvC2/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.05.2024 - 09:11