Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, η 27η επέτειος και ο Roberto Cavalli

04.05.2024
Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, η 27η επέτειος και ο Roberto Cavalli
27 χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Διονύσης Σχοινάς με την Καίτη Γαρμπή και φέτος έχουν μια πρωτιά.

Πάντα μαζί κι ερωτευμένοι οι δύο τραγουδιστές παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα και πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

4 Μαΐου και η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά γιορτάζουν μία ακόμη επέτειο. Εκείνη επέλεξε να τη γιορτάσει με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία τους που δεν έχουμε ξαναδεί, εξηγώντας πως φέτος γιορτάζουν και μία ιδιαίτερη σύμπτωση.

«Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση! Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη! Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια ΜΑΖΙ!!!», γράφει η «Καιτούλα» και μαζί με τις ευχές για Καλή Ανάσταση αποκαλύπτει πως η παιχνιδιάρικη αυτή φωτογραφί τραβήχτηκε στο σπίτι του Roberto Cavalli.

{https://www.instagram.com/p/C6iieaEg4qb/}

Η Καίτη Γαρμπή είχε συνεργαστεί με τον διάσημο ιταλο σχεδιαστή ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή το 2002 για μια φωτογράφηση που έκαναν μαζί για το L´Officiel.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη στα 27 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι σκέτη απόλαυση [video]

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση που έκανε μετά τον θάνατό του, η τραγουδίστρια εξήγησε πως τότε είχαν ταξιδέψει μαί με τον Διονύση και όλη την ομάδα «και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαινει βόλτα πιλοτάροντας το ο ιδιος. Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδει, θυμάμαι ενα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ιδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι…
Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, τα παπούτσια του, τα κοσμήματα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής». Από εκεί και η φωτογραφία εκείνης της ανάρτησης.

{https://www.instagram.com/p/C5rJE4OA_8i/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2024 - 17:43