Ο Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: «Πόσο όμορφη είσαι!»

11.04.2024
Ο Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: «Πόσο όμορφη είσαι!»
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που μας κάνουν πάντα να χαμογελάμε.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια και παραδίδουν μαθήματα συντροφικότητας και αγάπης σε κάθε ευκαιρία. Η τελευταία ανάρτηση εκείνου, η οποία, παρεμπιπτόντως είναι ωδή προς εκείνη, αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Μία φωτογραφία της Καιτούλας του μοιράστηκε στο Instagram ο Διονύσης και στη λεζάντα μοιράστηκε μερικά λόγια που μας έκαναν να «λιώσουμε». «Συναντηθήκαμε στο πάρκινγκ, εγώ μπαίνοντας εκείνη βγαίνοντας ! Της λέω: Α πόσο όμορφη είσαι ! Κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία!», γράφει ο Διονύσης και ιδού το κλικ.

{https://www.instagram.com/p/C5njzvcLM9m/}

Διονύσης Σχοινάς: Η επική απάντηση στην ερώτηση πώς είναι να ποθεί ακόμη την Καίτη Γαρμπή

Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία και το ίδιο και οι δημόσιες εκφράσεις τους με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια (και εσχάτως κριτή του Just the 2 of Us) να μη χάνει επίσης ευκαιρία να μιλήσει δημόσια, τρυφερά για τον αγαπημένο της, όπως, για παράδειγμα κάνει με αφορμή τα γενέθλια ή τη γιορτή του.

Την ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώνει ο μοναχογιός τους, Δημήτρης, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά τους στη μουσική και φέτος εμφανίζεται μαζί με τη μαμά Καίτη στο Voodoo.

{https://www.instagram.com/p/C32gTHkt6oo/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2024 - 15:07