Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου έχει γενέθλια: Οι τρυφερές ευχές της Άννας Βίσση και της Αννίτας Πάνια

11.04.2024
Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου έχει γενέθλια: Οι τρυφερές ευχές της Άννας Βίσση και της Αννίτας Πάνια
2 ετών γίνεται σήμερα ο Φαίδων Καρβέλας.

Στις 11 Απριλίου του 2022 γεννήθηκε το τρίτο και μικρότερο παιδί του Νίκου Καρβέλα, καρπός του έρωτά του με την νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου. Σήμερα η μητέρα του, αφιέρωσε μία ανάρτηση στη μέρα που τον έφερε στον κόσμο και μοιράστηκε μια γλυκύτατη, παλιότερη φωτογραφία τους.

«Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!», γράφει η τραγουδίστρια και τα σχόλια γέμισαν ευχές.

{https://www.instagram.com/p/C5nRAiUI2CZ/}

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τους ευχηθούν και η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια, οι δύο πρώην σύζυγοι του Νίκου Καρβέλα και μέλη της ευρύτερης οικογένειάς τους.

«Δυο χρόνια, απίστευτο», γράφει η Άννα Βίσση, συμπληρώνοντας «Φαίδων ο ατίθασος, ο όμορφος, ο μέλλων... Για να δούμε». «Να τον χαιρόμαστε εύχεται η Αννίτα Πάνια» ενώ τις ευχές της έστειλε και η Χριστίνα Πολίτη, στενή φίλη της οικογένειας.

45_14.png

Νίκος Καρβέλας: Δες πρώτη φορά και τα τρία παιδιά του

Τώρα αν ο τζούνιορ έχει το ταλέντο του μπαμπά, θα φανεί, από μία φωτογραφία που μοιράστηκε παλιότερα, όμως η μαμά του είναι ξεκάθαρο πως το στυλ το έχει σίγουρο!

{https://www.instagram.com/p/Cl1gVcAsc6E/}

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε πρόσφατα στο «μάτι του κυκλώνα» με τη συνέντευξη που έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη και το Mega να συζητιέται πάρα πολύ. Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη του συνθέτη εδώ και 20 χρόνια και έγινε με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, Νοοσοφία.

Ήταν μάλλον να μην ξεκινήσει τις εμφανίσεις όμως καθώς αυτό το Σάββατο (13/4) ο Νίκος Καρβέλας πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται του Alpha όπου θα μιλήσει με τη Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: «Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, "εδώ ήσουν φάουλ", "ήσουν κακοντυμένη"»

«Το Σάββατο στο @kalyteradeginetai ο Νίκος Καρβέλας ερχεται να μιλήσουμε. Για τη μουσική, τη θρησκεία, τον έρωτα, τα παιδιά του, τη Γυναίκα. Να συμφωνήσουμε ή και να διαφωνήσουμε. Και να θυμηθούμε γιατί αγαπιόμαστε τόσο, σταθερά, 30 χρόνια τώρα. Στις 13.45 ακριβώς θα βγει. Μην τον χάσετε. Ενας είναι», έγραψε η ίδια η παρουσιάστρια και στιχουργός στην ανάρτηση που του αφιέρωσε.

{https://www.instagram.com/p/C5mQYlis3Ry/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2024 - 13:27