Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον μυστικό της γάμο λίγο πριν από την πρώτη επέτειο

11.04.2024
Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον μυστικό της γάμο λίγο πριν από την πρώτη επέτειο
Photo: NDP Photo Agency
Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ σύντομα συμπληρώνουν έναν χρόνο παντρεμένοι.

Το βράδυ της Τετάρτης 10/4/2024, η Μαρί Κωνσταντάτου βρέθηκε σε ένα εικαστικό event όπου απάντησε και σε προσωπικά ερωτήματα των ρεπόρτερ που την πλησίασαν.

Σε ερώτηση για το εάν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Γιάννη Κεντ, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το έχουν ήδη κάνει. Η Μαρί Κωνσταντάτου παραδέχτηκε πως με τον σύντροφό της παντρεύτηκαν μυστικά πριν από έναν χρόνο καισε λίγο καιρό έχουν επέτειο. «Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πολύ καιρός» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εκδήλωση ήταν παρών και ο Γιάννης Κεντ, ωστόσο δεν ήταν δίπλα της όταν έγινε η συγκεκριμένη αποκάλυψη και η Μαρί Κωνσταντάτου έσπευσε να τον ενημερώσει: «Μιλάω για τον γάμο μας».

Ο γάμος ήταν πολιτικός και πολύ κλειστός. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Ηappy Day, έγινε στο δημαρχείο Γλυφάδας με τη νύφη να φορά ένα λιτό λευκό φόρεμα. Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκε και μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα.

«Ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ έχει μια κόρη στην εφηβεία από προηγούμενο γάμο του η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στη Μαρί» είπε, μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Μαρί Κωνσταντάτου είχε μιλήσει πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση της με τον Γιάννη Κεντ τον Σεπτέμβριο του 2018, σε μία συνέντευξη όπου είχε αναφερθεί και στον γάμο, αλλά και το διαζύγιό της με τον Μίνω Κυριακού.

«Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με ένα φανταστικό άνθρωπο πολύ αξιόλογο», είχε πει τότε για τον νυν σύζυγό της.

Με αφορμή τον γάμο της Μαρί Κωνσταντάτου θυμόμαστε πως στις αρχές της δεκαετίας του '90, η ηθοποιός υπήρξε αρραβωνιασμένη για έναν χρόνο περίπου (1991-1992) με τον Στέφανο Κορκολή. Η σχέση τους όμως έληξε άδοξα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2024 - 11:56