Μαρία Κορινθίου: Η άκομψη και ξαφνική διακοπή συνεργασίας με το Πρωινό, οι δηλώσεις Λιάγκα και η ανάρτησή της

19.06.2023
Μαρία Κορινθίου: Η άκομψη και ξαφνική διακοπή συνεργασίας με το Πρωινό, οι δηλώσεις Λιάγκα και η ανάρτησή της
Με... συνοπτικές διαδικασίες και μία ανάσα πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν απομακρύνθηκε η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό σε μια θέση που αποδεικνύεται "ηλεκτρική καρέκλα".

Η αρχή έγινε με τη Δούκισσα Νομικού πολύ σύντομα μετά την έναρξη της φετινής σεζόν. Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η εκπομπή, δεν πρόλαβε να αναλάβει τον ρόλο της καλά καλά η παρουσιάστρια και έφυγε (σχεδόν νύχτα). Με μια αξιοπρεπέστατη και κομψότατη ανακοίνωση ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που "σεβάστηκε την επιθυμία της να φύγει από το Πρωινό" και οι άνθρωποι του σταθμού (όχι χωρίς κόποι) βρήκαν την ιδανική αντικατάστριά της στο πρόσωπο της Μαρίας Κορινθίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλοσώρισε την ηθοποιό στην ευρύτερη ομάδα του Πρωινού και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα που σαν κάτι να... "μάγκωσε".

Την περασμένη Παρασκευή, προφανώς, κάτι έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μαρία Κορινθίου που δεν κρατήθηκε και μπροστά στην κάμερα μίλησε για την υπομονή που δεν έχει πια, ούτε και μέχρι να τελειώσει η εκπομπή.

{https://www.youtube.com/watch?v=QpnrL1305Z4&ab_channel=OPEN}

Προκλήθηκε ένας μεγάλος σάλος και σήμερα το πρωί είχαμε μία πολύ λιτή ανακοίνωση από πλευράς ΑΝΤ1 που ενημε΄ρωνε για ολοκλήρωση της συνεργασίας στέλνοντας ευχές στη Μαρία Κορινθίου για τα καλύτερα στο μέλλον.

Για την εξέλιξη αυτή, μίλησε και ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής εκπομπής ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν κατάλαβε τι έγινε, πως εκείνος δεν είχε πρόβλημα με τη Μαρία και ούτε εκείνη του είχε πει ή του είχε δείξει κάτι. Εξηγώντας πως για το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής θα πρέπει να έχουν μια γυναίκα (και δεν είναι αυτό σεξιστικό, ξεκαθάρισε, αλλά μια γυναίκα ξέρει καλύτερα το γυναικείο, αυτό κομμάτι) και αν δεν είναι η Μαρία θα είναι κάποια άλλη, όμως κρίμα που δεν μπόρεσαν να αντέξουν 2,5 εβδομάδες μέχρι να πέσει η αυλαία. Ε, δεν έχει κι άδικο!

{https://www.youtube.com/watch?v=uB4h6IXgvrg&ab_channel=ANT1TV}

Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου τοποθετήθηκε δημόσια με μια πολύ comme il faut ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα backstage της εκπομπής.

"Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα!", γράφει η ηθοποιός εξηγώντας βέβαια πως ενώ συνδέθηκε με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό... "με άλλους δυο-τρεις όχι".

"Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ. Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα", γράφει η Μαρία Κορινθιού αποχαιρετώντας με αγάπη τον @ant1tv και ευχές για καλό καλοκαίρι.

"…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️ Εις στο επανιδείν" καταλήγει.

{https://www.instagram.com/p/CtrBKF8NgiU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2023 - 16:23