Λάουρα Λάτσιου σε Ελένη Μενεγάκη: "Πώς ζεις αυτή τη ζωή μαμά; Να μην είσαι καμία στιγμή ελεύθερη"

31.05.2023
Λάουρα Λάτσιου σε Ελένη Μενεγάκη: "Πώς ζεις αυτή τη ζωή μαμά; Να μην είσαι καμία στιγμή ελεύθερη"
(photo: @elenimenegaki)
Η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγινε 18 ετών και ξέρει καλά τι ΔΕΝ θέλει - και το ζητά, πρώτα από όλα από τη μητέρα της, η οποία σέβεται 100% την επιθυμία της.

Τέσσερα παιδιά έχει η Ελένη Μενεγάκη. Τρία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο (2001 - 2010) και ένα από τον γάμο της με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Τα δύο μεγαλύτερα είναι ενήλικα και άρα ορίζουν, και τυπικά, μόνοι τους τους εαυτούς τους.

Ο πρωτότοκος Άγγελος είναι 20 ετών και πρόσφατα τον είδαμε να συνοδεύει τη μαμά του στην επίδειξη των Mi-Ro. Στη φωτογραφία κάτω μαμά και γιος ποζάρουν μαζί με το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο, Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη.

5.jpg

Δεύτερη στη σειρά η Λάουρα Λάτσιου, η οποία τον Φεβρουάριο του 2023 ενηλικιώθηκε επίσης, αλλά, όπως μάθαμε από την ίδια τη μαμά της, δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό της δημοσίως.

Τρίτη στη σειρά η οποία τον Ιανουάριο έγινε 15 ετών και η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι συγκλονιστική.

Όσο για το στερνοπούλι της οικογένειας, η Μαρίνα Παντζοπούλου, είναι φέτος 8 ετών και τις έχουν όλοι - εύλογα - τρελή αδυναμία.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται αραιά και που φωτογραφίες των παιδιών της, πολύ διακριτικά όμως και όταν δείχνει τα πρόσωπά τους φροντίζει να καλύπτει τα μάτια. Από τον κανόνα έχει "ξεφύγει" πια ο Άγγελος καθώς αποφασίζοντας μόνος για τον εαυτό του δεν έχει πρόβλημα να φαίνεται οπουδήποτε και δημόσια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από τις περσινές της διακοπές, όπου βέβαια τα κορίτσια της ήταν ανήλικα, εξ ου και έκρυβε τα πρόσωπά τους. Φαίνεται όμως πως και σε τυχόν ανάλογη φωτογραφία φέτος και πάλι, όλα τα πρόσωπα θα δούμε καλυμένα με τον ίδιο τρόπο.

{https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV/}

Επιστρέφοντας στη Λάουρα πάντως, μαθαίνουμε, δια στόματος της μαμάς της, ότι παρότι ενήλικη δεν επιθυμεί να φαίνεται το πρόσωπό της στα ΜΜΕ, ενώ αναρωτήθηκε έντονα "πώς αντέχει η μητέρα της να ζει έτσι".

Με αφορμή την επίδειξη των Mi-Ro η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι είχε προτείνει από όλα τα μεγαλύτερα παιδιά της να τη συνοδεύσουν αλλά μόνο ο Άγγελος δε΄χτηκε. Συμπλήρωσε δε και ότι πρόσφατα ο φακός την "τσάκωσε" για ψώνια με τη Λάουρα και αφού από το περιοδικό τη ρώτησαν αν μπορούν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες, εκείνη είπε, φυσικά, ναι, αλλά ζήτησε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της κόρης της να μη φαίνεται το πρόσωπό της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα λόγια που της είπε η κόρη της όταν είχαν πάει οι δυο τους στο κέντρο για μια δουλειά και εμφανίστηκαν ξαφνικά φωτογράφοι από παντού. "Πως ζεις με αυτή τη ζωή μαμά, να μην μπορείς να είσαι ελεύθερη”, ρώτησε η νεαρά, αλλά η μαμά ξέρει καλά να διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα της πια. Είναι στο δικό της χέρι να κα΄νει το ίδιο για τη δική της.

Ιδού και το βίντεο με τη χθεσινή συζήτηση.

{https://www.youtube.com/watch?v=NrI-R4zocJI&ab_channel=TlifeVideo}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 14:52