Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση στην είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το Mega

18.04.2024
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση στην είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το Mega
Τη δική του απάντηση σχετικά με την είδηση που προκάλεσε σάλο έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - και ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε!

Η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Mega, ένα συμβόλαιο το οποίο λήγει τον Ιούνιο ύστερα από 3 χρόνια συνεργασίας έχει προκαλέσει αναταραχή ενώ, σημειώνουμε, πως δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η ίδια δεν ε΄χει μιλήσει δημόσια επί του θέματος, ούτε και το κανάλι, και ως εκ τούτου η όποια τοποθέτηση του όποιου συνεργάτη της θα έπρεπε να θεωρείται απίθανη. Και έτσι έγινε.

Οι κάμερες εντόπισαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο καθώς έφτανε στο Mega το πρωινό της Πέμπτης 18/4 και θέλησαν να πα΄ρουν ένα σχόλιο όμως εκείνος απάντησε λέγοντας πως δεν ξέρει κάτι και δεν έχει να πει τίποτα. Και όχι, δεν γνωρίζει αν η Ελένη έχει αποφασίσει να πει κάτι στον αέρα της εκπομπής της.

Λίγο νωρίτερα, μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τοποθετηθεί πιο εκτενώς όμως στο ίδιο μήκος κύμματος.

Χαμός με Λιάγκα και Ουγγαρέζο και στη μέση η Ελένη Μενεγάκη - Η πρωτοφανής δημόσια στήριξη στον συνεργάτη της

«Ακούστε λιγο, μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς θεού τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική. Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην "Ελένη" γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», είπε ο παρουσιαστής και, σίγουρα, αναμένουμε νεότερα.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2024 - 13:22