Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει πώς είναι όταν ξυπνά το πρωί και εμείς παρατηρούμε μια μεγάλη αλλαγή στο instagram της

10.04.2024
Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει πώς είναι όταν ξυπνά το πρωί και εμείς παρατηρούμε μια μεγάλη αλλαγή στο instagram της
Η φωτογραφία «με την τσίμπλα στο μάτι», όπως γράφει η ίδια χαρακτηριστικά.

Μία φωτογραφία που μοιράστηκε την Τετάρτη το πρωί η Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει viral. Η παρουσιάστρια του Mega λέει καλημέρα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και φαίνεται, πραγματικά σα να έχει μόλις ξυπνήσει.

«Αυτό θα πει με την τσίμπλα στο μάτι! Καλημέρα σας», γράφει στη λεζάντα και τα σχόλια την αποθέωσαν - στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έστω, γιατί δεν έλειψαν κι εκείνοι που αποκρίθηκαν με αρνητισμό και τοξικότητα.

{https://www.instagram.com/p/C5kjNJ4NjKg/}

Μπορεί αυτή η συγκεκριμένη λήψη να έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των followers της Ελένης Μενεγάκη όμως υπάρχει ένα γενικότερο στοιχείο που μπορεί να υπογραμμιστεί και αυτό είναι ξεκάθαρο καθώς φαίνετα πως η παρουσιάστρια διάγει μια εξωστρεφή φάση της ζωής της και μοιράζεται ολοένα και περισσότερες προσωπικές φωτογραφίες στο ig της τη στιγμη που μέχρι πρότινος όλες οι αναρτήσεις είχαν να κάνουν με την εκπομπή και το εμπορικό κομμάτι της - εκτός των ευχών που έστελνε σε μέλη της οικογένειά της, φυσικά.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, μια αγκαλιά και μία απειλή

Τώρα πια οι αναρτήσεις έχουν γίνει καθημερινές (πολλές φορές με διπλό «χτύπημα») και στις φωτογραφίες τη βλέπουμε σε πιο χαλαρές, ιδιωτικές στιγμές.

{https://www.instagram.com/p/C5IkhnQttnb/?img_index=1}

Ποιος ξέρει! Μπορεί καθώς καλοκαιριάζει να είναι κι εκείνη πιο χαλαρή και να νιώθει αυτή την ανάγκη. Γεγονός είναι πάντως πως οι διαδιακτυακοί της φίλοι νιώθουν σίγουρα πιο ικανοποιημένοι και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις τους.

{https://www.instagram.com/p/C5XsvQzNhOm/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2024 - 12:47