Τα 4 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν μέχρι να μπει το 2023

14.12.2022
Τα 4 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν μέχρι να μπει το 2023
Φαίνεται ότι το σύμπαν έχει μια κάρτα στο μανίκι του για τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Κάποιοι θα πάνε στη νέα χρονιά χωρίς να μεταφέρουν τις πληγές του έτους που τελειώνει σε λίγες μέρες.

Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με αστρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή, τα οποία έχουν προκύψει όλα για να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στην επόμενη φάση της ζωής σου, καθώς το 2023 θα ξεκινήσει πολύ διαφορετικά από κάθε προηγούμενο έτος.

Σε αυτό το πλαίσιο, τέσσερα είναι τα ζώδια που δεν αποκλείεται έχουν τελειώσει τις σχέσεις τους πριν από το 2023 και αν δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, το πιθανότερο είναι να τους συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά. Έχε τον νου σου

Κριός

Δεν μπορείς να συνεχίσεις κάτι που προορίζεται να τελειώσει. Κατά τη διάρκεια ολόκληρου αυτού του έτους φαίνεται ότι βρισκόσουν στα πρόθυρα να αποχωρήσεις από τη σχέση σου και όμως είναι πολύ πιθανό καθώς διαβάζεις αυτά, να είσαι ακόμα εκεί.

Αυτός όμως είναι ο μήνας που το σύμπαν προσφέρει μερικά σημαντικά δώρα καθώς ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου και ο Χείρωνας στρέφεται κατευθείαν στον Κριό.

Αυτόν τον μήνα, καθώς ο Χείρωνας στρέφεται σε ευθεία πορεία φέρνοντας σαφήνεια σε αυτές τις πληγές και ο Δίας επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο υπενθυμίζοντας σου τι αξίζεις, αυτή η σχέση που ένιωθες ότι ήταν αδύνατο να φύγεις, ξαφνικά δεν θα φαίνεται τόσο δύσκολο να την τελειώσεις.

Αιγόκερως

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου είναι ότι είσαι προσγειωμένη και σταθερή. Έχεις την τάση να είσαι προβλέψιμη, είτε είναι προς το καλύτερο είτε όχι. Σου αρέσει να ξέρεις τι να περιμένεις και έχεις την τάση να προτιμάς την εξοικείωση έναντι του κινδύνου.

Υπάρχουν πολλές μεγάλες πτυχές σε αυτό που μπορούν να σε ωφελήσουν στη ζωή σου, ωστόσο, όταν πρόκειται για την αγάπη, αυτό και μόνο σε κρατά πίσω. Μια σχέση δεν μπορεί να επιλεγεί λόγω οικειότητας, επειδή αισθάνεσαι σε αυτήν σαν μια ζώνη άνεσης, όταν φοβάσαι πολύ να φύγεις. Επίσης, όταν νιώθεις πιο εύκολο να τη συνεχίσεις παρά να ψάξεις πώς να αλλάξεις τη ζωή σου αν τελειώσει.

Ενώ μπορεί ήδη να αναγνωρίζεις τη δική σου αλήθεια, πιθανότατα θα περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Πάρε τον χρόνο σου και κάνε ένα βήμα τη φορά.

Παρθένος

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο Ποσειδώνας στρέφεται κατευθείαν στους Ιχθείς υπογραμμίζοντας θέματα που συνεχίζονται από τον Ιούνιο.

Ο Ποσειδώνας είναι ένας ενδιαφέρων πλανήτης γιατί κρατά τη δύναμη της ελπίδας, αλλά αν φτάσει στα άκρα σημαίνει ότι θα δεις κατάματα την αλήθεια. Θα μπορείς να δεις και τις δύο πλευρές, το όνειρο του πώς θα μπορούσε να είναι η σχέση και την πραγματικότητα του τι είναι στην πραγματικότητα.

Ακόμη και αυτό είναι ένα φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας επούλωσης, καθώς καταλαβαίνεις τις δυνατότητες της σχέσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ικανό να ανταποκριθεί το άλλο άτομο.

Σε αυτή τη δυναμική βρίσκεσαι κολλημένη είτε θυσιάζοντας αυτό που έχεις καταλάβει ότι χρειάζεσαι είτε τερματίζοντας τη σχέση. Και καμία από τις δύο επιλογές δεν είναι επιθυμητή.

Ζυγός

Έχεις κάνει ένα θεραπευτικό ταξίδι στην ερωτική σου ζωή για πάνω από ένα χρόνο σε αυτό το σημείο και ενώ έχεις σημειώσει πρόοδο, δεν είσαι ακόμα απόλυτα ικανοποιημένη με το πού βρίσκεσαι. Μέρος της διαδικασίας σου ήταν να κατανοήσεις ότι δεν προκαλείς αναστάτωση μιλώντας για το τι χρειάζεσαι από τον σύντροφό σου.

Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις αν είστε και οι δύο σε ευθυγράμμιση ή όχι. Κρατάς πίσω κάποια αλήθεια σχετικά με την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσει η σχέση σου και πώς πρέπει να σε αγαπήσει ο σύντροφός σου. Μπορεί ακόμα να έχει τις ρίζες του στο ότι φοβάσαι ότι αν το κάνεις, τότε η σχέση θα τελειώσει.

Μην φοβάσαι να είσαι single, αντίθετα, εστίασε περισσότερο στο αν σπαταλάς τον χρόνο σου προσπαθώντας να κάνεις κάποιον να γίνει κάτι που δεν θα γίνει ποτέ στην πραγματικότητα.