ΟΙ 7 συνδυασμοί ζωδίων που είναι πιο εύκολο να ερωτευθούν μεταξύ τους

30.08.2022
ΟΙ 7 συνδυασμοί ζωδίων που είναι πιο εύκολο να ερωτευθούν μεταξύ τους
Για μερικούς ανθρώπους, το ζώδιο ενός πιθανού συντρόφου μπορεί να είναι κρίσιμο για την επιλογή τους. Το να έχεις κατά νου ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε ερωτευτούν μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις έναν αγώνα που είναι αστρολογικά συμβατός. Εάν πιστεύεις στην αστρολογία, διάβασε παρακάτω ποιοι συνδυασμοί ζωδίων είναι πιο εύκολο να ερωτευθούν μεταξύ τους, για να κάνεις πιο εύκολη την επιλογή σου.

Ταύρος & Καρκίνος

Αν υπάρχουν δύο ζώδια που μπορούν να τα βρουν καλά και να κρατήσουν ένα σπίτι, αυτά είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Αυτές οι δύο ευγενικές ψυχές εκτιμούν τόσο την εστία όσο και το σπίτι - ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού και ο Ταύρος ως ένα ζώδιο της γης που αγαπά τη σταθερότητα.

Αν ο Ταύρος και ο Καρκίνος έπρεπε να επιλέξουν ένα πράγμα για να δεθούν, αυτό θα ήταν η αγάπη τους για το φαγητό. Αυτά τα δύο ζώδια εκτιμούν την άνεση ενός σπιτικού γεύματος και εκτιμούν ότι φροντίζουν τα σπίτια τους με πολυτελή προϊόντα.

Δίδυμοι & Παρθένος

Οι Δίδυμοι και ο Παρθένος έχουν απίστευτα διαφορετικές προσεγγίσεις στη ζωή - δηλαδή: χάος εναντίον τάξης - αλλά σύμφωνα με την ιδέα ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτά τα δύο ζώδια ισορροπούν το ένα το άλλο αρκετά τέλεια. Ενώ η Γη και ο Αέρας σπάνια αναμειγνύονται καλά, αυτό το ζευγάρι είναι μια όμορφη εξαίρεση. Δεδομένου ότι και οι δύο κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, έχουν άμεση κατανόηση του τρόπου με τον οποίο σκέφτονται μεταξύ τους.

Σκορπιός & Καρκίνος

Ο Σκορπιός είναι επίσης μια παραδεισένια επιλογή για τον Καρκίνο. Όπως το ζώδιο του καβουριού, ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού. Αυτά τα ζώδια θα έβρισκαν τον εαυτό τους συναισθηματικά ταιριαστό. Ο Καρκίνος θέλει να είναι η βασίλισσα (ή ο βασιλιάς!) της καρδιάς κάποιου για πάντα, και αυτή η επιθυμία ικανοποιείται εύκολα από τον Σκορπιό. Ενώ άλλα ζώδια βρίσκουν το πάθος του Σκορπιού πιεστικό, ο Καρκίνος εκτιμά τη σταθερότητα μιας τόσο βαθιάς αγάπης. Αυτά τα ζώδια του νερού είναι και τα δύο εξαιρετικά διαισθητικά και θα μπορούν να προβλέψουν τις ανάγκες ο ενός του άλλου εκ των προτέρων.

Παρθένος & Ταύρος

Ενώ ο Παρθένος μπορεί να είναι λίγο πιο ευθύς από τον Ταύρο και τα δύο ζώδια της γης είναι αφοσιωμένα στους στόχους τους και εξαιρετικά συγκεντρωμένα. Ο Παρθένος και ο Ταύρος είναι το ζευγάρι που είναι φτιαγμένο για να διαρκεί. Και οι δύο είναι προσγειωμένοι μεμονωμένα, αλλά συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους, ουσιαστικά τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει τον σταθερό δεσμό τους.

Έχουν τον τρόπο να συνδυάζουν το πρακτικό με το όμορφο, δημιουργώντας ένα καθαρό, καλόγουστο σπίτι. Δουλεύουν σκληρά και ο καθένας τους χρειάζεται έναν σύντροφο που μπορεί να συμβαδίσει.

Λέων & Κριός

Ποιος μπορεί να φέρει το πάθος όπως ο Κριός και ο Λέων; Ο Λέων και ο Κριός είναι ένα φλογερό ζευγάρι που λατρεύει να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Οι αλληλεπιδράσεις τους συχνά μετατρέπονται σε παιχνιδιάρικες παραστάσεις που οδηγούν επίσης σε μεγάλη σωματική χημεία.

Αυτό το ζευγάρι μπορεί να είναι καυτό και αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς εξιτάρουν το ένα το άλλο υπέροχα στην αγάπη και στη ζωή.

Ζυγός & Δίδυμοι

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Αυτό είναι το ζευγάρι σε όλα τα πάρτι. Τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται και έχουν ένα τεράστιο συνδυασμένο δίκτυο συγγενών και φίλων. Μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους για οτιδήποτε - αλλά πιθανότατα δεν θα τους ενδιαφέρει να πάνε πολύ βαθιά. Τα ζώδια του αέρα κάνουν υπέροχα ρομαντικά ζευγάρια επειδή είναι έτοιμα να σκεφτούν μαζί, να λύσουν προβλήματα και να εμπνευστούν ιδέες το ένα από το άλλο.

Καρκίνος & Ιχθύς

Μιλώντας για ρομαντισμό, αυτά τα δύο ζώδια του νερού είναι και τα δύο απίστευτα συναισθηματικά, κάνοντάς τα να μοιάζουν πολύ μεταξύ τους με έναν ρομαντικά συμβατό τρόπο. Αυτό είναι εύκολα το πιο αγαπημένο ζευγάρι στον ζωδιακό κύκλο. Τόσο ο Καρκίνος όσο και οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι - αυτό το ζευγάρι πιθανότατα θα μπορεί να διαβάζει το μυαλό το ένα του άλλου και θα είναι πολύ χαρούμενο με τα παιδιά ή/και τα κατοικίδια ζώα ως μέρος της οικογένειάς τους. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν δυσκολίες όταν πρόκειται για πρακτικότητα! Με βάση αυτό, αυτοί οι δύο θα δεθούν επειδή είναι ονειροπόλοι.