Τα 4 ζώδια που έχουν από τη φύση τους ηγετικές ικανότητες

22.08.2022
Τα 4 ζώδια που έχουν από τη φύση τους ηγετικές ικανότητες
Κάθε ζώδιο κυριαρχεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο (και όλοι έχουμε ισχυρές τοποθετήσεις στον γενέθλιο χάρτη μας που εκτείνονται πέρα από το ηλιακό μας ζώδιο). Το σίγουρo είναι ότι και τα δώδεκα ζώδια διαθέτουν χαρακτηριστικά που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τους ανθρώπους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο υπάρχουν 4 ζώδια που έχουν από τη φύση τους ξεκάθαρες ηγετικές ικανότητες

Λέων

Ο βασιλιάς της ζούγκλας και του ζωδιακού κύκλου! Εκπροσωπούμενοι από το λιοντάρι, οι Λέοντες είναι ηγέτες με έντονη αίσθηση χαρακτήρα και ενστίκτου. Το να γνωρίζεις έναν Λέοντα σημαίνει να τον αγαπάς. Συχνά αντιληπτοί ως η ζωή του πάρτι, λόγω της ακαταμάχητης γοητείας και των εξωστρεφών προσωπικοτήτων τους, οι Λέοντες ξέρουν πώς να διοικούν ένα πλήθος και να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Λέοντα είναι ότι δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι κάποιος άλλος μπορεί να είναι πιο κατάλληλος για να ηγηθεί, απλώς αναλαμβάνουν τον ρόλο.

Σκορπιός

Αυτή η λίστα δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τους αγαπημένους μας Σκορπιούς. Δυνατός, ανεξάρτητος και παρατηρητικός είναι μόνο λίγες λέξεις για να περιγράψεις όσους είναι γεννημένους μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου. Κανείς δεν έχει τη δύναμη να σε πληγώσει σαν τον Σκορπιό. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, το τσίμπημα ενός Σκορπιού μπορεί να αποβεί μοιραίο. Με μια ρομαντική έννοια, η δύναμή τους μπορεί να είναι συναρπαστική. Πάντα υπάρχει μια πλευρά κινδύνου (και πιθανώς πολλές δυσκολίες).

Καθώς κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με το σκοτάδι και περιφέρεται πιο μακριά από τον Ήλιο, η σκιά του Σκορπιού είναι στρατηγική, εκδικητική και αρκετά επίμονη.

Κριός

Γεννημένοι μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου, οι Κριοί είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και πρέπει να είναι πρώτοι σχεδόν σε οτιδήποτε άλλο. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την ικανότητα να φωτίζει ένα χώρο. Είναι συμπονετικοί και δυναμικοί και αν δεν είναι στην κορυφή, δεν είναι ικανοποιημένοι. Ωστόσο, αυτό τους κάνει συχνά να αισθάνονται ανασφαλείς και να ενεργούν λίγο απερίσκεπτα για να κερδίσουν (ακόμα κι αν δεν πρόκειται για διαγωνισμό).

Γι' αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με τον πόλεμο και τη δύναμη.

Αιγόκερως

Αν υπήρξε ποτέ ένα ζώδιο που ξέρει πώς να στρώνεται στη δουλειά, είναι ο Αιγόκερως. Γεννημένοι μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου, οι Αιγόκεροι είναι προικισμένοι με μεγάλη ενέργεια και τη δουλειά του CEO στο DNA τους. Μπορεί, όμως, να είναι αδίστακτοι, ειδικά στην επιδίωξη των προσπαθειών τους. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την ευθύνη, τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα και είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω (και αυτό εξηγεί πολλά, σωστά;).

Δεν είναι ασυνήθιστο αυτό το πρακτικό και αποφασιστικό ζώδιο της γης, να γίνει αυθεντία σε ό,τι του κινήσει το ενδιαφέρον.