Τα σημάδια που δείχνει κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του (Μέρος Β’)

25.05.2022
Τα σημάδια που δείχνει κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του (Μέρος Β’)
Kάθε ζώδιο έχει διαφορετική προσωπικότητα, κάτι που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο ενεργεί επίσης διαφορετικά όταν προσπαθεί να κρύψει κάτι. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποια σημάδια δείχνει κάθε ζώδιο όταν απατάει τον σύντροφο του.

Ζυγός

Ένας Ζυγός είναι συνήθως πολύ αφοσιωμένος στον σύντροφό του, αλλά μερικές φορές στρέφει το βλέμμα του σε άλλους ανθρώπους. Αν έχει κάτι να κρύψει, θα αναστατώνεται κάθε φορά που θα του κάνεις μια ερώτηση. Μπορεί απλώς να τον ρωτήσεις πού θα πάει για δείπνο και θα μείνει με ορθάνοιχτα μάτια, φοβούμενος ότι θα μάθεις το μυστικό του.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός είναι συνήθως πολύ μυστικοπαθής, επομένως είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε κρύβει κάτι και πότε είναι απλώς ο κανονικός εαυτός του. Ωστόσο, όταν πράγματι έχει κάτι να κρύψει, θα είναι EXTRA μυστικοπαθής. Θα σου κρύψει το τηλέφωνό του και δεν θα σου πει πού πηγαίνει ή με ποιον είναι.

Τοξότης

Στον Τοξότη αρέσει να περιφέρεται ελεύθερος και δεν του αρέσει να κρύβει τίποτα από τον σύντροφό του. Αλλά όταν απατά, θα έχει γενικά μια ταραγμένη στάση. Δεν είναι περήφανος για τον εαυτό του για την απιστία, αλλά θα αντιδράσει με ταραχή στην όλη κατάσταση.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως υπερηφανεύεται ότι είναι πειθαρχημένος και συγκρατημένος. Αν απατήσει τον σύντροφό του, θα νιώσει ενοχή και ντροπή. Αν ασχολείται μαζί σου λιγότερο από ότι συνήθως, τότε κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι απόμακρος και ανεξάρτητος. Ζει μέσα στη συναισθηματική έκφραση. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε απατά, αλλά ένα σημάδι είναι αν οι φίλοι του αρχίσουν να ρωτούν για το πού βρίσκεται. Δεν είναι πιθανό να πει στους φίλους του για το τρίτο πρόσωπο, οπότε αν σου στείλουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι ο καλός σου, να είσαι σίγουρη ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος και τον εμπιστεύεσαι υπερβολικά. Αν σε απατά, πιθανότατα θα είναι λιγότερο άνετος κοντά σου. Πιθανότατα δεν θα θέλει να σε κοιτάξει στα μάτια και θα φαίνεται ιδιαίτερα ευαίσθητος και συναισθηματικός όταν είναι κοντά σου.

Τα σημάδια που δείχνει κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του (Μέρος Α’)