6 συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται μέχρι και... θανάσιμοι

12.08.2021
6 συνδυασμοί ζωδίων που θεωρούνται μέχρι και... θανάσιμοι
Παρόλο που η ιδέα να ταιριάζουμε όλοι μεταξύ μας είναι υπέροχη στη θεωρία, δεν είναι ακριβώς ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα στον πραγματικό κόσμο. Οι άνθρωποι συμπαθούν, αγαπούν, μισούν, σιχαίνονται και έχουν μέχρι και θανάσιμους εχθρούς. Παρόλο που μερικά από αυτά τα συναισθήματα μεταξύ μας μπορούν να αποδωθούν σε πράξεις ή λέξεις, πολλά από αυτά μπορούν να αποδωθούν σε προσωπικότητες και σύμφωνα με την αστρολογία, παίρνουμε μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς μας από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε. Ποιοι, λοιπόν, είναι μεταξύ τους οι θανάσιμοι εχθροί του ζωδιακού κύκλου;

Δίδυμοι και Δίδυμοι

Αν υπήρχε ποτέ ένα ζώδιο που δεν θα μπορούσε να αντέξει τον εαυτό του, είναι οι Δίδυμοι.

Δύο προσωπικότητες τυλιγμένες σε ένα ζώδιο και περπατώντας τη λεπτή γραμμή μεταξύ λογικής και τρέλας - αυτό είναι οι Δίδυμοι.

Όταν έχεις δύο Δίδυμους, έχεις δύο πιθανές καταστάσεις: καλύτερους φίλους ή εχθρούς για μια ζωή ή περισσότερο. Δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή όσον αφορά τους Δίδυμους.

Halston: Γιατί όλοι μιλούν για τη νέα σειρά του Netflix που είναι αφιερωμένη στη ζωή ενός από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας;

Σκορπιός και Υδροχόος

Λοιπόν, εάν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ο Σκορπιός δεν έχει πραγματικά φίλους στο ζωδιακό κύκλο γιατί ... έτσι ακριβώς λειτουργεί ο Σκορπιός.

Αλλά αν το περιορίσουμε σε ένα ζώδιο που ο Σκορπιός απλά δεν μπορεί να αντέξει, αυτό θα ήταν ο Υδροχόος.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι ο Υδροχόος είναι τόσο χαλαρός, τόσο ανοιχτόμυαλος και τόσο παιχνιδιάρικος που, κυριολεκτικά, τρελαίνει τον Σκορπιό.

Ζυγός και Κριός

Αν και ο Ζυγός μπορεί να μην έχει το ελεύθερο πνεύμα που έχει ο Υδροχόος, τείνει να πετάει στα σύννεφα με λίγες ή καθόλου ανησυχίες. Στον κόσμο του, όλα είναι όμορφα και η ισορροπία είναι το κλειδί.

Ενώ αυτό λειτουργεί με τα άλλα ζώδια, το ζώδιο με το οποίο ο Ζυγός θα έρθει σε σύγκρουση, είναι ο Κριός.

Η σύγκρουση προσωπικοτήτων - το ζώδιο του αέρα που θέλει να διατηρήσει την ειρήνη ενάντια στο επίμονο ζώδιο που έχει πάντα δίκιο - είναι ουσιαστικά ένας πόλεμος χωρίς τέλος.

Ο Harry και η Meghan έχουν επέτειο αλλά η βασίλισσα στέλνει ευχές σε άλλα εγγόνια της

Λέων και Ταύρος

Ενώ ο Λέων και ο Ταύρος μπορεί να κάνουν ένα υπέροχο ζευγάρι επειδή τα αντίθετα έλκονται, μια επιτυχημένη φιλία είναι δύσκολη για αυτούς τους δύο.

Η ανάγκη του Λέοντα να είναι πιστός έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη του Ταύρου να κάνει ότι μπορεί για να πάρει αυτό που θέλει.

Επίσης, το θάρρος του Λέοντα και το πείσμα του Ταύρου δεν κάνουν καλό συνδυασμό γιατί είναι πολύ παρόμοια, αλλά εξακολουθούν να τους χωρίζουν μεταξύ τους.

Καρκίνος και Ιχθείς

Τόσο ο Καρκίνος όσο και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια. Ο καθένας από τους δύο είναι τόσο ευαίσθητος που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υπερευαίσθητοι και εξαιτίας αυτού, φαίνεται λογικό ότι θα ήταν φίλοι, σωστά; Λάθος.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο έχουν ανάλογη ευαισθησία, το πώς δείχνουν τα συναισθήματά τους είναι αυτό που τους χωρίζει. Ενώ ο Καρκίνος είναι ικανοποιημένος διατηρώντας μέσα του τα συναισθήματά του, ο Ιχθύς τα βγάζει όλα έξω, χωρίς να τον νοιάζει αν αφήνει όλους να ξέρουν τι αισθάνεται.

Κριός και Κριός

Ο Δίδυμος δεν είναι το μόνο ζώδιο στο ζωδιακό χάρτη που δεν μπορεί να ταιριάξει με τον εαυτό του!

Ακόμα πιο θανατηφόρος συνδυασμός από δύο Δίδυμους, είναι δύο Κριοί. Γιατί; Διότι, όταν έχεις δύο κριάρια μαζί, κανένα από τα οποία δεν θα υποχωρήσει ή θα παραδεχτεί ότι έχει λάθος, έχεις μπροστά σου μια πλήρη καταστροφή.

Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να μισούν ο ένας τον άλλον για δεκαετίες και δεκαετίες!