Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο το άγχος που προκαλεί ο κορονοϊός (μέρος Β)

15.05.2020
Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο το άγχος που προκαλεί ο κορονοϊός (μέρος Β)
Κάθε τόσο, απρόσκλητοι επισκέπτες μπαίνουν στο μυαλό μας και προκαλούν χάος στην καθημερινή μας ζωή. Μερικές φορές τα συναισθήματα γίνονται τόσο πιεστικά που κλεινόμαστε στον εαυτό μας και αφήνουμε αυτές τις σκέψεις να διαταράξουν τους στόχους μας. Ακούγεται γνώριμο; Αυτός ο επισκέπτης ονομάζεται άγχος και έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες μια ακόμη είσοδο στη ζωή μας με τη μορφή του κορονοϊού. Και αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι το πώς κάθε ζώδιο ανταποκρίνεται στο άγχος. Αφού είδαμε πώς αντιδρούν σε αυτό τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ας δούμε το δεύτερο μέρος των όσων αναφέρει η Destiny Duprey στο Your Tango.

Ζυγός

Είσαι ακραίος ειρηνιστής, Ζυγέ. Ειλικρινά, είσαι ένα από τα πιο χαλαρωτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Δεν σου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και δεν σου αρέσει όπου υπάρχει δράμα ή ένταση ενάντια σε σένα. Μόλις αισθανθείς ότι κάποιος δεν σε αντιμετωπίζει δίκαια, το άγχος του να μην ξέρεις με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσεις αυτό το άτομο, συσσωρεύεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Μίλα με τον εαυτό σου, Ζυγέ. Απάντησε ήρεμα σε αυτές τις εντάσεις και μπορεί να ανακουφίσεις το άγχος από κάθε κατάσταση. Και προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά εάν οι φίλοι σου δεν επικοινωνούν τώρα μαζί σου καθώς όλοι προσαρμόζονται σε αυτό το νέο φυσιολογικό και μπορεί να αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένοι.

Διάβασε και αυτό: Σάλος με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Vera Wang - "Μα τι πίνει; Αίμα;"

Σκορπιός

Όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός δημιουργεί τείχη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του από οποιονδήποτε τον απογοητεύει ή προσπαθεί να τον βλάψει. Είσαι πολύ ευαίσθητη, Σκορπιέ, και αυτό μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους να ξεπεράσουν ένα όριο και να σου προκαλέσουν πολύ άγχος.

Πρέπει πάντα να θυμάσαι να υπενθυμίζεις τους άλλους πως έχουν ξεπεράσει ένα όριο ανάμεσα σε εσένα και την ιδιωτικότητα σου. Μόλις καταλάβουν ποια είσαι, δεν θα το ξεπεράσουν ξανά.

Εσύ και ο Καρκίνος πρέπει να απαλλαγείτε από την οικοδόμηση αυτών των τειχών, τώρα περισσότερο από ποτέ. Μίλησε με τους φίλους και την οικογένειά σου για να περάσεις αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Τοξότης

Αν ο Τοξότης χάσει την ελευθερία του θα κυριευθεί από ένα τεράστιο άγχος. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι είναι πολύ ανεξάρτητο, οπότε όταν υπάρχει ένα σύνολο κανόνων που τίθενται μπροστά του, θα γεμίσει με άγχος.

Φοβάσαι επίσης τη δέσμευση, Τοξότη, οπότε συνήθως δεν δεσμεύεσαι για κάτι που δεν αξίζει την περιπέτεια. Άφησε τον εαυτό σου να περιφέρεται ελεύθερα μέσα και έξω από το μυαλό σου. Μην αφήσεις τους άλλους να σου πουν τι να κάνεις με τη ζωή σου.

Η ελευθερία σου διακυβεύεται αυτή τη στιγμή. Κάνε μια βόλτα, κάλεσε φίλους στο σπίτι και προσπάθησε να προσαρμοστείς σε αυτήν την κατάσταση που ούτως ή άλλως θα είναι προσωρινή.

Αιγόκερως

Δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να συμβιβαστεί για λιγότερο από αυτό που σου αξίζει. Αιγόκερε, έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό σου και παρόλο που αυτό φαίνεται ιδανικό, προκαλείς πολύ άγχος στον εαυτό σου.

Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου. Είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ που έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνούν τις προσδοκίες. Κατασκευαστήκαμε για την επίτευξη ρεαλιστικών στόχων που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Κράτησε τα οράματά σου ξεκάθαρα, Αιγόκερε.

Οι προσδοκίες σου μπορεί να μην είναι τώρα τόσο υψηλές όσο είναι συνήθως . Κράτησε τα μάτια σου στραμμένα στο τέλος αυτού του ιού και ξέφυγε με δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά.

Υδροχόος

Έχεις πάθος με τον χρόνο, Υδροχόε. Δεν σου αρέσει να τον σπαταλάς και δεν το απολαμβάνεις όταν άλλοι το εκμεταλλεύονται. Όταν αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι έγκαιρα, το άγχος δημιουργείται στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Ο χρόνος είναι ουσιαστικής σημασίας και δεν είναι ο εχθρός σου! Αντιμετώπισε τα πράγματα όπως συμβαίνουν και θα δεις τη ζωή σου λιγότερο έντονη. Ο χρόνος φαίνεται να περνά αργά τώρα περισσότερο από ποτέ. Προσέγγισε τους φίλους και την οικογένειά σου για να περάσετε ωραία αυτόν τον καιρό.

Ιχθείς

Δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, Ιχθύ. Στην πραγματικότητα, όπως και μερικά από τα κοντινά ζώδια σε σένα, προστατεύεις υπερβολικά την ιδιωτικότητα σου και μισείς όταν άλλοι εισβάλλουν σε αυτόν τον προσωπικό χώρο.

Υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις πώς να πεις σε άλλους ότι έχουν περάσει μια γραμμή μεταξύ εσού και του ασφαλούς χώρου σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Απομόνωσε τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου για να καταλάβεις πραγματικά τι σε κάνει να ενοχλείσαι. Αυτό θα ανακουφίσει το άγχος σου.