Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανόν να απάτησαν τους συντρόφους τους στις μέρες της καραντίνας

12.05.2020
Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανόν να απάτησαν τους συντρόφους τους στις μέρες της καραντίνας
Αν και μπορεί να ακούγεται εκπληκτικό, ορισμένα ζώδια μπορούν να κάνουν σχέσεις σε περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ή, τουλάχιστον, να βρεθούν σε κάποια κατάσταση μικρο-απιστίας. Σίγουρα, μπορεί να φαίνεται περίεργη στιγμή να απατήσει κάποιος, καθώς πολλοί άνθρωποι που είναι σε σχέσεις βρίσκονταν στο σπίτι με τους συντρόφους τους. Αλλά η χρήση dating app και οι συζητήσεις στα social media μπορούν να αποτελέσουν μια ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής από οποιοδήποτε άγχος που προκαλείται από την πανδημία. Η σχέση του καθενός δοκιμάστηκε στη διάρκεια της καραντίνας, αλλά αυτά τα τρία ζώδια, σύμφωνα με την Carolyn Steber του Bustle, ενδέχεται να απάτησαν-τουλάχιστον διαδικτυακά- τους συντρόφους τους ακόμη και όταν ήταν κολλημένα μέσα στο σπίτι.

Καρκίνος

Δεν είναι ασυνήθιστο για τα ζευγάρια να αισθάνονται επιπλέον άγχος ενώ κλείνονται υποχρεωτικά μέσα στο σπίτι και αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλές συζητήσεις για το πώς μπορούν να δώσουν ο ένας στον άλλο χώρο, για να διατηρήσουν την ηρεμία στη σχέση. Αλλά για τον Καρκίνο, το να κάνεις δύσκολες συζητήσεις όπως αυτές, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο.

Ο Καρκίνος μισεί τη σύγκρουση και προσπαθεί να την αποφύγει με κάθε κόστος. Αυτό που δεν συνειδητοποιεί, ωστόσο, είναι ότι οι δύσκολες συζητήσεις είναι απαραίτητες για να διατηρηθεί ισχυρή μια σχέση. Αντί να μοιράζεται ότι βρίσκεται στο μυαλό του, θα αρχίσει σιγά σιγά να αισθάνεται παρεξηγημένος και μόνος.

Για να αισθανθεί ξανά ασφαλής, ο Καρκίνος μπορεί να προσπαθήσει να συνδεθεί με μια παλιά του σχέση ή κάποιον που θα συναντήσει στο Διαδίκτυο, επειδή μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο για αυτόν να μιλήσει με άτομα εκτός της σχέσης του παρά απευθείας με τον σύντροφό του. Και από εκεί, μπορεί να ξεκινήσει μια αισθηματική υπόθεση.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν σκέπτεται ποτέ ότι «το καλύτερο είναι εχθρός του καλού», οπότε ακόμα κι αν η τρέχουσα σχέση του πηγαίνει καλά, συχνά το μόνο που χρειάζεται είναι μια στιγμή πλήξης προτού κατεβάσει ένα dating app για να δει ποιος άλλος είναι εκεί έξω.

Είναι επίσης ένα απίστευτα εξωστρεφές ζώδιο, οπότε η ανάγκη για νέες συζητήσεις και προσοχή θα είναι έντονη. Ο Τοξότης είναι απίστευτα ειλικρινής με τον εαυτό του και εναρμονίζεται με τα συναισθήματά του, οπότε θα ξέρει ακριβώς τι κάνει αν φλερτάρει με SMS πίσω από την πλάτη του συντρόφου του.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος μπορεί να μην απατήσει τον σύντροφό του υπό κανονικές συνθήκες, αλλά το να κολλήσει μέσα για μήνες, στο τέλος μπορεί να τον κάνει να τα δει διαφορετικά. Ως ανεξάρτητο ζώδιο, έχει ανάγκη να βγει έξω και να γνωρίσει νέους ανθρώπους για να αισθανθεί ικανοποιημένος. Έτσι, τις ημέρες της καραντίνας, μπορεί να άρχισε να αναζητεί περιπέτειες αλλού.

Εκείνες τις μέρες ο Υδροχόος θα μπορούσε να φλερτάρει κάποιαν που βρήκε ενδιαφέρουσα, όπως μια φίλη ενός φίλου που εντόπισε στο facebook ή ακόμη και μια εντελώς ξένη που τυχαίνει να μοιράζεται συνήθως ενδιαφέρουσες απόψεις στα social media. Προσελκύεται από τη νοημοσύνη και συχνά του αρέσει να μετατρέπει τις περιστασιακές συνομιλίες σχετικά με την πολιτική ή τη φιλοσοφία, σε κάτι περισσότερο.

Οι πιθανότητες είναι ότι ένας Υδροχόος δεν θα ενεργήσει φυσικά με τα συναισθήματά του, αλλά ανάλογα με τη σχέση που έχει με τον σύντροφό του, αυτές οι συνομιλίες μπορούν να θεωρηθούν ως απιστία και μπορεί να καταλήξουν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.