Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάιος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς

05.05.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάιος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς
Η αστρολογία μπορεί να επαληθευτεί σε απίστευτο βαθμό και ενώ είναι εύκολο για πολλά πράγματα να απολαύσεις τις καλές μέρες και να κατηγορήσεις τις κακές μέρες, δεν είναι κακό να λάβεις επίσης υπόψη τις αστρολογικές προβλέψεις. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο Μάιος του 2020 θα είναι ο χειρότερος μήνας για τα παρακάτω τρία ζώδια, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του Elite Daily.

Σκορπιός

Σε κανέναν δεν αρέσει όταν ο ήλιος διέρχεται από το πολικό αντίθετο σημάδι του, Σκορπιέ, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν είσαι μόνη σε αυτήν τη διέλευση. Τα κακά νέα, ωστόσο, είναι ότι ήρθε η ώρα να έρθεις κοντά και προσωπικά με τις συνεργασίες σου. Ενώ συνήθως θα προτιμούσες να αντιμετωπίζεις τις συνεργασίες με άλλο μυαλό, σώμα και ψυχή, ο Ταύρος προτιμά να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Περνώντας πάνω από τον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο των σχέσεων ενός προς έναν, ο ήλιος θα ρίξει φως στα ασυνείδητα μέρη σου και στις σκιές που συνήθως προβάλλονται στις σχέσεις σου.

Με τον Ουρανό στο μείγμα, θα μπορούσες να αισθανθείς μια αίσθηση ανησυχίας στις σχέσεις σου ή ίσως μια ισχυρή επιθυμία για ελευθερία. Άκουσε το σώμα σου και μην φοβάσαι να αντιμετωπίσεις αυτές τις αποκαλυπτικές αλήθειες. Ο Πλούτωνας, ο ουράνιος κυβερνήτης σου, θα υποχωρήσει επίσης αυτό το μήνα στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και του τοπικού περιβάλλοντος. Κάτι πρόκειται να σου αποκαλυφθεί και δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή.

Αυτό το διάβασες; Για αυτά τα 3 ζώδια ο Μάιος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειές σου, Τοξότη. Αυτό μπορεί να ακούγεται απειλητικό, αλλά σαν ένα αληθινό παιδί του Δία, έχεις την τάση να ξεφεύγεις με την εύκολη διαδρομή πιο συχνά από ότι θα έπρεπε. Ωστόσο, ένας συνδυασμός μεταξύ του γενναιόδωρου πλανητικού κυβερνήτη σου, του Δία και του Πλούτωνα, σίγουρα θα προκαλέσει αυτόν τον επικίνδυνο τρόπο ζωής, εάν δεν το έχει ήδη κάνει.

Οι σχέσεις σου «ένας προς έναν», θα αναθεωρηθούν επίσης αυτόν τον μήνα και είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις την ποσότητα ενέργειας που έχεις τοποθετήσει σε αυτές τις συνεργασίες και να αξιολογήσεις εάν η ενέργεια αυτή έχει ανταποδωθεί ή όχι. Οι καιροί είναι δύσκολοι και είναι εύκολο να νιώσεις να σου αποσπάται η προσοχή, αλλά με τον ήλιο να ανακινεί την τάξη του έκτου Οίκου σου της επίγνωσης και της δέουσας επιμέλειας, υπάρχουν πολλά για να δουλέψεις πάνω τους.

Ιχθείς

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, Ιχθύ. Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι ... ή υπάρχει; Η θεά της αγάπης θα αιωρείται αυτόν τον μήνα πάνω από τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής σου βάσης, έτσι όσο προτιμάς να ονειροπολείς και να αποσυνδέεσαι, υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις στο σπίτι. Πώς είναι η σχέση σου με την οικογένειά σου; Είσαι κοντά με τα αδέλφια σου;

Ενώ ο Δίδυμος είναι το σημάδι των αδελφών και των γειτόνων, είναι επίσης το σύμβολο της επικοινωνίας. Γι 'αυτό μην φοβάσαι να πεις την αλήθεια σου. Ο Άρης μπαίνει επίσης στο πρόγραμμά σου αυτό το μήνα και αυτό θα είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας για εσένα αλλά συνοδεύεται από μια παγίδα. Θα μπορούσες εύκολα να προκληθείς από πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε και θα μπορούσες επίσης να μετατρέψεις τον θυμό σου σε τοξική παθητική επιθετικότητα. Αυτή δεν είναι η καλύτερη εικόνα για σένα, γι 'αυτό εστίασε στη σωστή χρήση της ενέργειας σου αυτό το μήνα.