Για αυτά τα 3 ζώδια ο Μάιος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς

04.05.2020
Για αυτά τα 3 ζώδια ο Μάιος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς
Ο Μάιος είναι εδώ και ενώ η εποχή της άνοιξης είναι στα καλύτερα της, η περίοδος του Ταύρου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Χάρη στην εγγύτητα του Ήλιου με τον Ουρανό, ενδέχεται να υπάρχουν μερικές εκπλήξεις αυτό το μήνα. Αλλά για τα παρακάτω ζώδια, ο Μάιος του 2020, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily, θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς και υπάρχουν πολλά καλά νέα.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε ένα άλλο μαγικό ταξίδι γύρω από τον Ήλιο, Ταυρίνα. Είναι ο μήνας γέννησής σου και ενώ δεν σου δόθηκε άλλη επιλογή από το να γιορτάσεις τα πράγματα διαφορετικά φέτος, κάπου βαθιά μέσα σου, ξέρεις ότι δεν θα το έκανες με άλλο τρόπο. Η Αφροδίτη, ο πλανητικός σου κυβερνήτης, θα γίνει ανάδρομος τον Μάιο, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι ο πλανήτης βρίσκεται στα καλύτερα του στον δεύτερο Οίκο του πλούτου, του ταλέντου και των μοναδικών αγαθών που αναζητάς για ευχαρίστηση.

Σε κανέναν δεν αρέσει όταν ο κυβερνών πλανήτης του δεν εργάζεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, αλλά δεν βλάπτει να σταματήσεις και να προβληματιστείς τόσο για τον υλικό όσο και τον πνευματικό πλούτο που έχεις συγκεντρώσει μέχρι στιγμής. Τα πάντα, από τις δυνατότητές σου για δημιουργία εσόδων έως ότι σε κάνει πραγματικά χαρούμενη, πιθανότατα θα επανεκτιμηθούν, οπότε άνοιξε το μυαλό σου και σκέψου τις μακροχρόνιες επιθυμίες σου.

Παρθένος

Σου αρέσουν τα πάντα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και τη συνεισφορά, Παρθένε. Ευτυχώς, αυτό θα είναι βασική προτεραιότητα για εσένα αυτό το μήνα, οπότε φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου. Εντούτοις, κοιτάζοντας προς το μέλλον και συλλογιζόμενη τους προσωπικούς σου στόχους, η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη μέσω του φιλόδοξου 10ου Οίκου του επαγγελματισμού, της αίσθησης εξουσίας και του πεπρωμένου σου στον κόσμο. Η εστίαση στις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου πρόκειται να γίνει προτεραιότητα σου, εάν δεν έχει ήδη γίνει.

Είτε κάνεις συζητήσεις με ομοϊδεάτες σου που σε εμπνέουν με την εργασιακή ηθική τους ή απλώς αναλογίζεσαι την επαγγελματική σου αξία συνολικά, μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Ξέρεις για τι είσαι ικανή και ήρθε η ώρα να το δείξεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον Πλούτωνα να γίνεται ανάδρομος ξανά στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σου της φήμης, της αγάπης και της ευτυχίας, είσαι τελικά έτοιμη να σε παραδεχτούν και να αναγνωριστείς για όλη τη σκληρή δουλειά σου.

Αιγόκερως

Κοίταξε γύρω σου, Αιγόκερε. Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Το έκανες αυτό μόνη σου και έχεις πάει πολύ μακριά. Τώρα που ο Κρόνος, ο αυστηρός κυβερνών πλανήτης σου, μπήκε στον Υδροχόο μέσω του δεύτερου Οίκου σου, των οικονομικών, των αξιών και της αυτοεκτίμησης, θα μπορούσες να βρεθείς ξαφνικά απασχολημένη με λεπτομέρειες όπως πόσα χρήματα κερδίζεις τώρα σε σχέση με το πόσο δουλεύεις (και αυτά τα συναισθήματα θα βγουν ιδιαίτερα στην επιφάνεια όταν ο Κρόνος γίνει ανάδρομος μέσω του Αιγόκερω).

Ωστόσο, αντί να τιμωρείς τον εαυτό σου και να αισθάνεσαι κολλημένη στο παρελθόν, αυτή είναι η ευκαιρία σου να προσπαθήσεις να προβλέψεις και να εργαστείς επιμελώς για το μέλλον σου. Παρόλο που είσαι παραδοσιακός τύπος, το σύμπαν σε προκαλεί να ακολουθήσεις μια πιο αντισυμβατική διαδρομή. Αν και κάτι δείχνει ότι είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις σε μια άγνωστη περιοχή, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έκτο Οίκο σου της δέουσας συνέπειας, κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι τόσο πολύ. Ακου την καρδιά σου. Ήρθε η ώρα για κάτι νέο και συναρπαστικό.