Τι πρέπει να λέει κάθε ζώδιο στον εαυτό του όταν χρειάζεται επιβεβαίωση

02.05.2020
Τι πρέπει να λέει κάθε ζώδιο στον εαυτό του όταν χρειάζεται επιβεβαίωση
H αυτό-επιβεβαίωση είναι το πρώτο βήμα που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη δύναμή σου και να ζήσεις τη ζωή που σου αξίζει. Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικές ανάγκες, που σημαίνει ότι ο τρόπος αυτό-επιβεβαίωσης του θα έχει ένα δικό του μοναδικό μήνυμα. Μια δήλωση που επιβεβαιώνει τον εαυτό του. Διάβασε παρακάτω τις δηλώσεις επιβεβαίωσης του κάθε ζωδίου, σύμφωνα με το tarot.com και να τις επαναλαμβάνεις όποτε χρειάζεται, για να εξουδετερώσεις τα συναισθήματα ανησυχίας, αβεβαιότητας και αρνητικότητας.

Κριός

Έχεις πολλή ενέργεια και καλές ιδέες, Κριέ, αλλά μερικές φορές ορμάς πριν κοιτάξεις. Τείνεις επίσης να παρακτρέπεσαι ανταγωνιζόμενη με άλλους ή να μην είσαι ανοιχτή στη συμβολή τους.

Επιβεβαιώση Κριού: «Καθώς συνεργάζομαι υπομονετικά και έχω συμπόνια για τους άλλους, διασκεδάζουμε και επιτυγχάνουμε υπέροχα πράγματα».

Ταύρος

Η υλική ευημερία είναι σημαντική για εσένα. Ζητάς ασφάλεια, μερικές φορές με οποιοδήποτε κόστος. Ως αποτέλεσμα, τείνεις να πέφτεις σε προβλέψιμα μοτίβα και να μην εκφράζεις πλήρως τις ικανότητές σου.

Επιβεβαίωση Ταύρου: «Καθώς χαρίζω τα ταλέντα μου στον κόσμο, ανταμείβομαι με πλούτη σε κάθε επίπεδο».

Δίδυμοι

Δεδομένου ότι έχεις πάντα πολλά ανοικτά μέτωπα, δυσκολεύεσαι να μείνεις συγκεντρωμένη και γαλήνια. Το μυαλό σου είναι τόσο γεμάτο από σκέψεις που συχνά δεν μπορείς να ακούσεις αυτή τη συνεχή, μικρή φωνή μέσα σου.

Επιβεβαίωση Δίδυμου: «Καθώς παραμένω επικεντρωμένη σε ένα πράγμα κάθε φορά και έχω την υπομονή να ολοκληρώσω αυτό που ξεκινώ, νιώθω ενδυναμωμένη και χαλαρή».

Καρκίνος

Επειδή είσαι τόσο ευαίσθητη, τείνεις να ξεφεύγεις από τον κόσμο σε ένα ασφαλές, προστατευμένο περιβάλλον. Δυστυχώς, το να πληγώνεσαι τόσο εύκολα, μπορεί να σε αποτρέψει από το να προσεγγίσεις νέους ανθρώπους και εμπειρίες.

Επιβεβαίωση Καρκίνου: «Καθώς βρίσκω ασφάλεια και προστασία μέσα μου, ο κόσμος με αγκαλιάζει με την καρδιά του».

Λέων

Είσαι σαν τον Ήλιο, Λέοντα, γιατί φέρνεις ζεστασιά όταν είστε ευχαριστημένη και χαλαρώνεις όταν αποχωρείς. Πρέπει να βρεις τρόπους για να καλλιεργήσεις την εσωτερική σου χαρά και να μοιραστείς τη λάμψη σου με τον κόσμο - ακόμα και όταν αισθάνεσαι ανασφαλής ή νοιώθεις σαν να μην σε εκτιμούν οι άλλοι.

Επιβεβαιώση Λέοντα: «Καθώς εκτιμώ τον εαυτό μου και δίνομαι ανιδιοτελώς σε άλλους, η ζωή γίνεται ευχάριστη και ικανοποιητική».

Παρθένος

Είσαι καλή στο να εντοπίζεις τις λεπτομέρειες. Συχνά ενοχλείσαι όταν οι άλλοι δεν λειτουργούν με την ίδια μέγιστη απόδοση με εσένα ή φαίνονται αποδιοργανωμένοι και απρόσεκτοι. Το μάθημά σου είναι να μάθεις να ανεχεσαι την ατέλεια.

Επιβεβαίωση Παρθένου: «Καθώς δέχομαι τον εαυτό μου και τους άλλους ακριβώς όπως είμαστε, χαλαρώνω και απολαμβάνω τη ζωή».

Ζυγός

Στην αναζήτησή σου για ηρεμία, αντιμετωπίζεις συχνά εκείνους που δεν μοιράζονται την ανάγκη σου για ειρηνική συνύπαρξη, αναγκάζοντάς σε να πολεμήσεις. Προσπαθώντας να πάρεις αποφάσεις, αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε αντίθετες απόψεις, προσπαθώντας να ευχαριστήσεις όλους. Η ζωή μπορεί να φαίνεται άδικη κατά καιρούς.

Επιβεβαίωση Ζυγού: «Καθώς βλέπω τη δικαιοσύνη και την ομορφιά γύρω μου, βρίσκω γαλήνη».

Σκορπιός

Έχεις ισχυρά πάθη, γεγονός που σε κάνει μια αποτελεσματική σταυροφόρο. Ωστόσο, η επιθυμία σου να ελέγχεις το περιβάλλον σου - και άλλους ανθρώπους - μπορεί επίσης να σε βάλει σε μπελάδες ή να σε βυθίσει σε σκοτεινές διαθέσεις όταν αντιμετωπίζεις αντίσταση.

Επιβεβαίωση Σκορπιού: «Καθώς ασκώ τη δύναμη μου επιδέξια για το καλό όλων, προσελκύω το καλύτερο στους άλλους».

Τοξότης

Θέλεις να ζήσεις ότι έχει να προσφέρει η ζωή, Τοξότη. Ως αποτέλεσμα, καταλήγεις να ξοδεύεις πολύ χρόνο χωρίς ξεκούραση ή να καθυστερείς. Και οι ισχυρές απόψεις σου ή η πεποίθηση ότι γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τους άλλους, μπορεί μερικές φορές να σε κάνουν να τους ξενερώνεις.

Επιβεβαιώση Τοξότη: «Καθώς εστιάζω στις λεπτομέρειες της ζωής και κάνω διακριτικές επιλογές, παραμένω σε καλό δρόμο και είμαι ακριβής».

Αιγόκερως

Σου αρέσει να ανεβαίνεις τη σκάλα της επιτυχίας στη ζωή, αναμένοντας ότι η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί. Όταν δεν συμβει αυτό ή θεωρηθείς ως πολύ ανυποχώρητη ή ότι αδιαφορείς για τα συναισθήματα των άλλων, είναι εύκολο να αποθαρρυνθείς.

Επιβεβαίωση Αιγόκερω: «Καθώς ευχαριστώ για όλα όσα έχω και βοηθώ τους άλλους να επιτύχουν τους στόχους τους, ο πλούτος μου αυξάνεται».

Υδροχόος

Είσαι ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο και εμπνέεις τους άλλους να απαλλαγούν από περιορισμούς. Ωστόσο, μερικές φορές θεωρείσαι απρόβλεπτη ή αναξιόπιστη και η αδιαφορία σου μπορεί να σε κάνει να δείχνεις αμέτοχη.

Επιβεβαίωση Υδροχόου: «Καθώς ανοίγω την καρδιά μου για τον εαυτό μου και τους άλλους, η αγάπη και η φιλία μου αγκαλιάζονται με ευγνωμοσύνη».

Ιχθείς

Είσαι ευαίσθητη και έχεις υψηλά ιδανικά, κάτι που μπορεί να σε δυσκολέψει να λειτουργήσεις σε έναν κόσμο που συχνά φαίνεται τόσο σκληρός. Οι στόχοι σου μπορεί να φαίνεται αδύνατο να επιτευχθούν, κάτι που σε βάζει σε πειρασμό να ξεφύγεις από την πραγματικότητα ή να κρυφτείς ώστε να μην πληγωθείς και απογοητευτείς.

Επιβεβαίωση Ιχθύ: «Καθώς θέτω πρακτικούς στόχους και τους πετυχαίνω, τα όνειρά μου διαμορφώνονται με τρόπους που με γεμίζουν».