Ημερολόγιο 2024 - Happy Choices: H Χριστίνα Πίκουλα για 5η συνεχόμενη χρονιά μας κάνει το πιο ξεχωριστό δώρο

03.12.2023
Ημερολόγιο 2024 - Happy Choices: H Χριστίνα Πίκουλα για 5η συνεχόμενη χρονιά μας κάνει το πιο ξεχωριστό δώρο
Όλα ξεκινούν με μια απλή ερώτηση: «Είσαι ευτυχισμένη;». Εάν όχι, η Χριστίνα Πίκουλα για 5η συνεχόμενη χρονιά δίνει το ετήσιο ραντεβού της με τα ράφια των βιβλιοπωλείων με ένα ακόμα πιο ενδυναμωτικό ημερολόγιο προσωπικής ανάπτυξης.

Για πόσο καιρό ακόμα θα αφήνεις τα πράγματα στην τύχη; Τα όνειρα, την εξέλιξή σου και τις αλλαγές που τόσο επιθυμείς, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις φέρεις στη ζωή σου.

happy choices cover

Δεν φτάνει να θέλεις κάτι αρκετά, χρειάζεται και να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση. Το Ημερολόγιο Happy Choices - Make People Happy που κυκλοφορεί και φέτος από τις Εκδόσεις Μύρτος, θα σε βοηθήσει ακριβώς σε αυτό, να χτίσεις συνέπεια και να αποκτήσεις εμπιστοσύνη απέναντι στον εαυτό σου. Ποιος θα σε βοηθήσει να γίνεις ευτυχισμένη, να έχεις αφθονία και να χτίσεις τα όνειρά σου απολαμβάνοντας την καθημερινότητά σου; Η απάντηση βρίσκεται στη γυναίκα που αντικρίζεις καθημερινά στον καθρέφτη σου. Εσύ!

Μάθε από το παρελθόν και βάλε στόχους για το μέλλον. Μαζί με το Ημερολόγιο Happy Choices - Make People Happy, κέρδισε χρόνο και δώσε αξία στη στιγμή σου ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Πληροφορίες στο τηλ. 210-8028828, [email protected], www.myrtosbooks.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 16:01