Θα τα κάψω!

23.10.2002
Δέκα λεπτά έντονης άσκησης είναι αρκετά για να σας βοηθήσουν να κάψετε γρηγορότερα λίπος και να μεταμορφώσετε το σώμα σας!
Δέκα λεπτά έντονης άσκησης είναι αρκετά για να σας βοηθήσουν να κάψετε γρηγορότερα λίπος και να μεταμορφώσετε το σώμα σας.
Συγκεκριμένα, πλήθος ερευνών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γρήγορες σωματικές ασκήσεις διεγείρουν τη φυσιολογική διαδικασία που διατηρεί τον μεταβολισμό σε υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας.
Κάθε φορά λοιπόν που επιδίδεστε σε γρήγορο τρόπο εκγύμνασης το σώμα σας στρέφεται στις αποθήκες υδατανθράκων για να αντλήσει καύσιμα. Το αποτέλεσμα είναι η απώλεια βάρους.
Προτιμήστε τις σύντομες επαναλήψεις ασκήσεων, που ενεργοποιούν τη διαδικασία καύσης του λίπους, από τις ατελείωτες ώρες προσπάθειας και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Επιπλέον, η έντονη και μικρή σε διάρκεια άσκηση θεωρείται ο αποτελεσματικότερος τρόπος αύξησης της ορμόνης κατά του γήρατος.
Επιλέξτε τη σωματική δραστηριότητα που σας ταιριάζει περισσότερο (τρέξιμο, ποδήλατο, αεροβική), αλλά φροντίστε να την εφαρμόζετε με την απαραίτητη ένταση για εμφανή αποτελέσματα.