''Μπαλκόνι με θέα''...

30.04.2001
Τοπ, διάφανα μπλουζάκια, αποκαλυπτικά μαγιό... απαιτούν άψογη εμφάνιση και σέξυ ντεκολτέ. Οι ασκήσεις σύσφιξης και ανόρθωσης είναι η λύση! Το στήθος δεν έχει μυς, αλλά υποστηρίζεται από τους θωρακικούς και εκείνους του λαιμού που απλώνοναι σαν βεντάλια στην περιοχή του ντεκολτέ. Όταν είναι γυμνασμένοι και σφικτοί, το στήθος μένει σταθερό στη θέση του. Όταν, όμως, τους παραμελούμε, χαλαρώνουν και μαζί τους και το στήθος. Μία καλή και αποτελεσματική άσκηση είναι η aquagym που συσφίγγει τους ιστούς, ενώ η αντίσταση του νερού είναι ευεργετική για τους μυς.
Τοπ, διάφανα μπλουζάκια, αποκαλυπτικά μαγιό... απαιτούν άψογη εμφάνιση και σέξυ ντεκολτέ. Οι ασκήσεις σύσφιξης και ανόρθωσης είναι η λύση!
Το στήθος δεν έχει μυς, αλλά υποστηρίζεται από τους θωρακικούς και εκείνους του λαιμού που απλώνοναι σαν βεντάλια στην περιοχή του ντεκολτέ. Όταν είναι γυμνασμένοι και σφικτοί, το στήθος μένει σταθερό στη θέση του. Όταν, όμως, τους παραμελούμε, χαλαρώνουν και μαζί τους και το στήθος.
Μία καλή και αποτελεσματική άσκηση είναι η aquagym που συσφίγγει τους ιστούς, ενώ η αντίσταση του νερού είναι ευεργετική για τους μυς.
Δώστε έμφαση στις κινήσεις που γυμνάζουν τους ραχιαίους και τα μπράτσα.
Μπορείτε, επίσης, να κάνετε κινήσεις με βαράκια ή με μικρές σανίδες, για να αυξήσετε την προσπάθεια και να βελτιώσετε το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, με τους ώμους μέσα στο νερό και κρατώντας τα χέρια τεντωμένα, χειροκροτήστε είκοσι φορές μπροστά και είκοσι φορές πίσω από την πλάτη.
Τεντώστε, επίσης, τα χέρια στο πλάι και κάντε μικρούς κύκλους, σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού και αντίθετα.