SEX

Είσαι δασκάλα στο κρεβάτι;

03.11.2008
Είσαι εκείνος ο τύπος γυναίκας που υπερηφανεύεται πως δεν την πιάνει καμία στο κρεβάτι ή μήπως ανήκεις σε εκείνες που φοβούνται ότι η πρώην του συντρόφου τους υπήρξε καλύτερη ερωμένη; Τελικά, πόσο καλή είσαι στο κρεβάτι; Αν το ερώτημα σε βασανίζει, μην ζητάς την απάντηση μόνο από το σύντροφό σου. Άλλωστε τι θα έλεγε;"Αγάπη μου είσαι χάλια, είσαι η χειρότερη ερωμένη που είχα ποτέ;". Υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος να μάθεις την αλήθεια. Κάνε το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε τι βαθμό παίρνεις στην κλίμακα του σεξ.

Είσαι εκείνος ο τύπος γυναίκας που υπερηφανεύεται πως δεν την πιάνει καμία στο κρεβάτι ή μήπως ανήκεις σε εκείνες που φοβούνται ότι η πρώην του συντρόφου τους υπήρξε καλύτερη ερωμένη; Τελικά, πόσο καλή είσαι στο κρεβάτι; Αν το ερώτημα σε βασανίζει, μην ζητάς την απάντηση μόνο από το σύντροφό σου. Άλλωστε τι θα έλεγε;"Αγάπη μου είσαι χάλια, είσαι η χειρότερη ερωμένη που είχα ποτέ;". Υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος να μάθεις την αλήθεια. Κάνε το παρακάτω τεστ και ανακάλυψε τι βαθμό παίρνεις στην κλίμακα του σεξ.

1.Πόσο συχνά πειραματίζεσαι σε νέες σεξουαλικές στάσεις;

Α. Σπάνια, προτιμάς τις δοκιμασμένες συνταγές.

Β. Κάθε βράδυ. Σου αρέσουν οι αλλαγές.

Γ. Μερικές φορές, αλλά θα ήθελες να κάνεις παραπάνω πράγματα.


2. Όταν έρχεσαι σε επαφή με ένα καινούργιο εραστή, που επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου;

Α. Στην ικανοποίηση του.

Β. Στο να παίρνεις και να δίνεις ευχαρίστηση.

Γ. Στο να μην δείχνεις άτσαλη.


3. Στην κλίμακα από το 1 ως το 10, πόσο καυτό πιστεύεις πως είναι το κορμί σου;


Α. Στην καλύτερη περίπτωση παίρνεις 4. Ευτυχώς που οι σκιές και το ημίφως κάνουν θαύματα.

Β. Παίρνεις πάντα δέκα με τόνο. Το δικαιούσαι για τα υπέροχα στήθη, την επίπεδη κοιλιά και τον ανασηκωμένο πισινό σου.

Γ. Βάζεις 6 όταν σκας στο φαγητό και 8 μετά από δίαιτα.


4. Ο εραστής σου, δεν έχει βρει ακόμα τα σωστά κουμπιά για να σε ανάψει. Τι κάνεις;

Α. Κάθεσαι ακίνητη και προσποιείσαι πως απολαμβάνεις την πράξη.

Β. Τον καθοδηγείς στα σημεία που θέλεις να πάει

Γ. Κάθεσαι λίγο πιο άνετα και προσπαθείς να του παρέχεις καλύτερη θέα, ώστε να πετύχει τη διέγερσή σου.


5. Κατά τη διάρκεια του σεξ, σκέφτεσαι άσχετα πράγματα;

Α. Ναι, γιατί εκεί σου έρχονται οι καλύτερες ιδέες.

Β. Ποτέ, δίνεις ψυχή και σώμα κατά την πράξη.

Γ. Κάποιες φορές σκέψεις όπως: "πεινάω" ή "έχω γιόγκα απόψε" περνούν από το μυαλό σου.6. Φροντίζεις να ικανοποιείς τον εαυτό σου;

Α. Ποτέ. Αυτή είναι μόνο δική του δουλειά.

Β. Φυσικά. Φροντίζεις να το κάνεις και μπροστά στον καλό σου.

Γ. Κάποιες φορές. Όταν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις ορμόνες σου.7. Χρησιμοποιείς τα χείλια σου για να τον φυλακίσεις, αλλά δεν φαίνεται να το απολαμβάνει; Τι κάνεις;

Α. Τρελαίνεσαι και του φωνάζεις που δεν επικροτεί την προσπάθειά σου.

Β. Ψάχνεις άλλους τρόπους να τον διεγείρεις. Αν δεν πετάει, δεν φταις εσύ.

Γ. Αναρωτιέσαι αν έκανες κάτι λάθος και φοβάσαι πως θα στο χτυπήσει αργότερα.


8. Ποιά σεξουαλική έκπληξη θα του έκανες για τα γενέθλιά του;

Α. Του μαγειρεύεις και νοικιάζεις δύο καινούργιες ταινίες για να τις δείτε μαζί.

Β. Δημιουργείς ένα σουτιέν από σαντιγί και του υπόσχεσαι ότι για κάθε κεράκι που θα σβήσει, θα του κάνεις ένα ξεχωριστό ερωτικό κολπάκι.

Γ. Του κάνεις ένα αισθησιακό μασάζ.


9. Παίρνεις την πρωτοβουλία για να ξεκινήσεις το ερωτικό παιχνίδι;

Α. Ποτέ. Πάντα εκείνος το προκαλεί.

Β. Όσο συχνά δεν φαντάζεσαι.

Γ. Μερικές φορές ναι. Όταν δεν είσαι κουρασμένη.


10. Τι θορύβους κάνεις στο σεξ;

Α. Μένεις αμίλητη, κάνοντας ένα νεύμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Β. Σε ακούει όλη η γειτονιά.

Γ. Εξαρτάται από τον ερωτικό παρτενέρ και τα συναισθήματα που σου ξυπνάει.Περισσότερα Α: μόλις βγήκες από τις καλόγριες.

Αισθάνεσαι τόση ντροπή κατά τη διάρκεια του σεξ, που αν μπορούσες θα τα έκανες όλα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι (αν δεν το κάνεις ήδη). Αν εκείνος δεν σε ικανοποιεί, δεν υπάρχει περίπτωση να του το πεις. Αρνείσαι να δοκιμάσεις νέες στάσεις και φοβάσαι μήπως ο τρόπος που κάνεις έρωτα είναι γελοίος. Μην πάρεις όρκο παρθενίας. Υπάρχει ελπίδα και για σένα. Προσπάθησε να εξοικιωθείς με το σώμα σου. Κάντου ένα στριπτίζ ή αγγίξου μπροστά του. Εστίασε στα συναισθήματα που σου γεννιόνται. Διώξε την φωνή που ακούς και σε καταπιέζει να μην δοκιμάσεις πράγματα στο κρεβάτι. Αφού τα βρεις με σένα, ρίξτο στην εξάσκηση για να ευχαριστήσεις και τον εραστή σου. Απ' ότι γνωρίζουμε το να περιμένεις στη γωνία του κρεβατιού με τα πόδια ανοιχτά δεν κρίνεται και ως άκρως διεγερτικό. Μίλα του. Μάθε τι του αρέσει και πες και εσύ τι είναι αυτό που σε εξιτάρει. Αν δεν το έχεις βρει ακόμα, ζήτα του να σε βοηθήσει να βρεις τα κουμπιά σου. Δεν είναι ντροπή!

Περισσότερα Β: επαγγελματίας του είδους.

Έχεις τόση φωταγωγία κατά τη διάρκεια του σεξ, που ο καλός σου μπορεί να δει και την πιο μικρή φακίδα ή ελιά του προσώπου σου. Έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στο σώμα σου και η λέξη ντροπή δεν έχει καμία θέση στο λεξιλόγιο σου. Είσαι ανοιχτή στο να δοκιμάζεις νέες τάσεις και στάσεις στο κρεβάτι, εκπληρώνοντας κάθε επιθυμία του παρτενέρ σου. Όλα αυτά σημαίνουν πως είσαι μια καυτή γυναίκα που προκαλεί σεισμό απόλαυσης στο σεξ. Ευλογημένος και τυχερός είναι ο άντρας που θα μπλέξει μαζί σου. Διεκδικείς τον οργασμό κάθε φορά και δεν φεύγεις από το γήπεδο αν δεν τον πάρεις και μία και δύο και όσες φορές αντέξεις. Πρόσεξε βέβαια, μην φοβίσεις τα αρσενικά που θα βρεθούν δίπλα σου, γιατί στη θέα μιας τόσο δυναμικής γυναίκας, μπορεί να το βάλουν στα πόδια.

Περισσότερα Γ: μπορείς και καλύτερα.

Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο αφού έχεις αρκετή εμπιστοσύνη στο σώμα σου και δεν λες όχι σε νέες στάσεις και σεξουαλικές εμπειρίες. Κάποιες φορές γίνεσαι πραγματική αφέντρα στο κρεβάτι. Όμως υπάρχουν και άλλες, κυρίως με έναν νέο σύντροφο, που διστάζεις και κλείνεσαι. Μην επαναπαύεσαι και κολλήσεις στη μετριότητα, όπως κάνουν πολλές γυναίκες. Αγωνίσου για τον καλύτερο και μεγαλύτερο και μην πω και πολλαπλό οργασμό. Πώς; Μην βάζεις στην άκρη τη δική σου απόλαυση. Σκοπός του σεξ δεν είναι μόνο η δική του διέγερση, αλλά και η δική σου. Οδήγησε το σύντροφό σου στα σημεία που θέλεις. Αυξήστε το σεξουαλικό σας ρεπερτόριο. Μην περιμένεις να παίρνεις εκείνος τις πρωτοβουλίες διαρκώς. Πάρε στα χέρια σου τα ηνία.