SEX

Στάση, ο Παράδεισος (αναλόγως της διάθεσης)

02.10.2008
Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας. Διάλεξε ποια σου ταιριάζει...

Και δεν εννοούμε τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Βρήκαμε ποιες στάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του πέους , την ενεργητικότητα, το ύψος και την ελαστικότητα, υπόσχονται να σε στείλουν στην γη της σεξουαλικής Επαγγελίας. Διάλεξε ποια σου ταιριάζει...

Ως προς το πόσο ενεργητική νιώθεις

Βάζεις φωτιά στα στρώματα: παραδεισένια στάση ''τα πάνω κάτω''

Πώς θα το κάνεις: στέκεστε αντικριστά. Εσύ πηδάς πάνω του και τυλίγεις τα πόδια γύρω από τη μέση και τα χέρια γύρω από το λαιμό του. Άφησε τον να διεισδύσει. Κατόπιν, γύρε το σώμα σου προς τα πίσω και κάτω, αργά και προσεκτικά. Στηρίξου στα χέρια με τις παλάμες κολλημένες στο πάτωμα. Εκείνος πρέπει να σε κρατάει, στηρίζοντας τη μέση και τους γλουτούς. Πρέπει να διαθέτεις λίγη ελαστικότητα κι εκείνος λίγη δύναμη. Δεν είναι όμως τόσο δύσκολο, όσο ακούγεται. Άλλωστε, οφείλεις να παραδεχθείς πως φαντάζει αρκετά εντυπωσιακό.

Γιατί θα την αγαπήσεις: η αναστροφή θα κάνει το θαύμα της. Καθώς βρίσκεσαι ανάποδα, το αίμα συγκεντρώνεται σταδιακά στο κεφάλι, αυξάνοντας την πίεση στην περιοχή του λαιμού και του εγκεφάλου. Έτσι, δημιουργείται μια συγκλονιστική αίσθηση που οδηγεί στον οργασμό. Ταυτόχρονα, βελτιώνεις την ισορροπία σου και γυμνάζεις χέρια και κοιλιακούς. Υπάρχει καλύτερη άσκηση;

Τα κάνεις όλα και συμφέρεις: παραδεισένια στάση ''το καθιστό''

Πώς θα το κάνεις: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και ανασηκώνει πόδια και λεκάνη, σαν να προσπαθεί να κάνει ''στατικό'' ποδηλατάκι. Με τα χέρια στηρίζει ψηλά τους γλουτούς, ρίχνοντας το βάρος του κορμιού του στους ώμους και τους αγκώνες. Εσύ, στέκεσαι όρθια με την πλάτη γυρισμένη σ' εκείνον. Σιγά σιγά χαμηλώνεις, μέχρι να καθίσεις επάνω στο πέος, ακουμπώντας στους γλουτούς του. Όσο εσύ ισορροπείς με τα χέρια στους μηρούς του, εκείνος ξεκουράζει τα πόδια στην πλάτη σου.

Γιατί θα την αγαπήσεις: σίγουρα κρύβει παγίδες. Επειδή το πέος πρέπει να είναι λυγισμένο ανάμεσα στα πόδια του, μια μέτρια διέγερση θα βοηθούσε. Αν και δεν θα την προτιμήσει, εσύ θα την λατρέψεις. Κάθεσαι άνετα στη θέση του οδηγού και ελέγχεις τον οργασμό, μεταβάλλοντας το βάθος και το ρυθμό της διείσδυσης.

Μόλις γύρισες απ' τη δουλειά: παραδεισένια στάση ''ευθυγράμμιση τώρα'' (βλέπε "Στάση, ο Παράδεισος" - ευλυγισία).

Λίγο πριν κλείσουν τα μάτια σου: παραδεισένια στάση ''το αστεράκι''

Πώς θα το κάνεις: ξαπλώνετε και οι δύο ανάσκελα σε αντίθετη κατεύθυνση, πόδια με κεφάλι. Για να μπορεί να διεισδύσει ευκολότερα, άνοιξε τα πόδια σου σαν ψαλίδι. Για καλύτερη ισορροπία, κρατήστε ο ένας τα χέρια του άλλου.

Γιατί θα την αγαπήσεις: ακόμα ένας τρόπος για να εφαρμόσεις την τεχνική της ευθυγραμμισμένης συνουσίας. Η ''μέσα- έξω'' κίνηση κατά τη διάρκεια της επαφής, διατηρεί την πίεση στην κλειτορίδα, που είναι ικανή να προκαλέσει πλήθος οργασμών. Αυτή είναι και η ουσία της ευθυγραμμισμένης συνουσίας. Καθώς λικνίζεσαι μπρος πίσω, η κλειτορίδα πρέπει να πιέζεται διαρκώς. Για μεγαλύτερη απόλαυση, απομακρυνεται το πάνω μέρος του κορμού ο ένας από τον άλλο. Για να μεγαλώσει η διείσδυση, οι πλάτες πρέπει να πάρουν το σχήμα μιας αψίδας. Τέλος, ρυθμίστε τη γωνία της διείσδυσης, για να διεγερθούν τα σωστά σημεία.