Looney Tunes & ξωτικά στο χριστουγεννιάτικο Kidom του Allou

12.12.2013
Το Kidom του Allou! Fun Park γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τους πιο αγαπημένους ήρωες των παιδιών αλλά και των μεγάλων, τα Looney Tunes!

Ο Bugs Bunny, ο Duffy Dack, ο Tweety, ο Sylvestro, το Coyote, το Beep- beep και ο Taz θα εμφανίζονται* αποκλειστικά στο Kidom για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά από τις 14.12.2013 έως τις 6.1.2014.

Μαζί με τα Looney Tunes θα περιμένει τα παιδιά και ο Άγιος Βασίλης στο θρόνο του δίπλα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Kidom που φτάνει σε ύψος τα 8 μέτρα!

Τα ξωτικά θα κάνουν face painting στα παιδιά όση ώρα ο Άγιος Βασίλης θα τα ρωτάει αν ήταν φέτος καλά ή κακά παιδιά! Αλλά στο Kidom, το βασίλειο των παιδιών, βασιλεύει το παιχνίδι!

Τα παιδιά θα χοροπηδήσουν με την ψυχή τους στο μεγάλο παιδότοπο Fouskes που φιλοξενεί νέα, εντυπωσιακά φουσκωτά, πύργους αναρρίχησης, την ψηλότερη τσουλήθρα για τρελές καταβάσεις με σαμπρέλα και baby cars για να οδηγήσουν οι μικροί μας φίλοι. Θα κάνουν βόλτα με το μεγαλύτερο και πιο όμορφο Carousel της Αθήνας και θα διασκεδάσουν στα μοναδικά παιχνίδια του Kidom που μαγεύουν ολόκληρη την οικογένεια!

Η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Allou! Day Pass, του Kidom Family Pass και της Allou! Fun Card.

Looney Tunes Christmas Fun στο βασίλειο των παιδιών, στο Kidom του Allou! Fun Park!