Οι κολλητές που αξίζει να έχεις (Νο2)

02.07.2010
Φυσικά, κάθε κολλητή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και την δική της χρησιμότητα στη ζωή σου και υπάρχουν κάποιοι τύποι κοριτσιών που αξίζει να περιλάβεις στην καθημερινότητά σου.

Αν έχεις τύχη διάβαινε", λέει η γνωστή παροιμία αλλά εύλογα θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πως "αν έχεις φίλες διάβαινε". Γιατί οι κολλητές σου θα είναι εκεί και στα καλά και στα άσχημα.

Φυσικά, κάθε κολλητή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και την δική της χρησιμότητα στη ζωή σου και υπάρχουν κάποιοι τύποι κοριτσιών που αξίζει να περιλάβεις στην καθημερινότητά σου.

6. Εκείνη που δε μένει μόνη της ποτέ: κάποιες φορές εύχεσαι να ήσουν σαν αυτή την κολλητή. Όσο καιρό την γνωρίζεις, η φίλη αυτή δεν έχει μείνει σχεδόν ποτέ χωρίς αγόρι. Οι εργένικες στιγμές της μετρούν μερικές ημέρες μόνο και πριν χωρίσεις τον προηγούμενο, πάντα έχει βρει την επόμενη σχέση. Το κορίτσι αυτό ρίχνει τους άντρες σαν τις μύγες και ταυτόχρονα ξέρει καλά πως να τους ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα για να μην την αφήνουν. Το σίγουρο είναι πως η κολλητή αυτή ξέρει τι θέλει, τι αξίζει και πως θα το πάρει.

Η φίλη αυτή μπορεί να σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές περί σχέσεων και φυσικά για το πως να σαγηνεύσεις τ' αρσενικά. Η αυτοπεποίθηση και οι τρόποι να την αυξήσεις, είναι εγγυημένη στο πλευρό της κολλητής αυτής.

Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα:άλι σε χώρισε ο Τάδε";

7. Η κολλητή του "όπου γάμος και χαρά": όταν οι υπόλοιπες κολλητές προτιμούν να μείνουν σπίτι, η φίλη αυτή πάντα έχει όρεξη για ξενύχτι και τσάρκα. Μπορεί να τρέχει χωρίς σταματημό από πάρτυ σε πάρτυ ενώ πάντα έχει λίγο χρόνο για εκδρομές, ταξίδια και κοσμικές εκδηλώσεις.

Το θετικό με την κολλητή αυτή είναι πως μέσα από τη δραστήρια κοινωνική της ζωή γνωρίζει τους πάντες και μπορεί να εξασφαλίσει την είσοδό σου σε όποιο μαγαζί επιθυμείς.

Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "πάλι στο σπίτι θα κλειστούμε"; (μετά από 10 ημέρες στη Μύκονο με συνεχή ξενύχτια).

8. Η κολλητή της κλάψας: σίγουρα δεν μπορείς να σκεφτείς το λόγο που θα πρέπει να έχεις στη ζωή σου μια φίλη παραπονιάρα και κλαψιάρα που της φταίνε όλα, διαμαρτύρεται για τα πάντα και δεν μπορεί να βρει τίποτα θετικό στη ζωή της.

Κι όμως, μαθημένη στην κλάψα όπως είναι η φίλη αυτή, μπορεί να βάλει τον ώμο της για να κλάψεις κάθε φορά που τα βάρη, τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας σε κατακλύζουν. Μην την θυμάσαι την καψερή μόνο όταν έχεις κάποιο πρόβλημα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πιες κι ένα καφεδάκι μαζί της κάθε τόσο.

Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Γιατί σε μένα, γιατί";

9. Η κολλητή για τα ψώνια: η κολλητή αυτή διαθέτει στυλ και γούστο και γνωρίζει απ' έξω όλες τις τάσεις της μόδας. Η ντουλάπα της είναι πλούσια και τα ζευγάρια παπούτσια της θα μπορούσαν να φτάσουν σε αριθμό εκείνα της Κάρι Μπράτσο. Η φίλη αυτή είναι χρήσιμη γιατί εκτός από τα τέλεια δώρα που σου κάνει σε γιορτές και γενέθλια, θα έχεις πλήρη πρόσβαση στην ντουλάπα της και την καλύτερη παρέα για μια βόλτα στα μαγαζιά. Άσε που οι εκπτωτικές κάρτες που διαθέτει στα καλύτερα πολυκαταστήματα, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "Να σου δείξω τι αγόρασα πάλι".

10. Η κολλημένη με την τεχνολογία: μπορεί να μην είναι η καλύτερη παρέα για τα πάρτυ, μπορεί να μην έχει το τέλειο γούστο για να σε συνοδέψει στα ψώνια, μπορεί να έχει κάνει μια σχέση στη ζωή της όλη κι όλη, όμως η φίλη αυτή ξέρει όσα χρειάζεσαι για αποκτήσεις τη δική σου σελίδα στο Facebook, να συνδεθείς στο Ίντερνετ, να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου ενώ πάντα στέλνει τα καλύτερα και πιο αστεία mail!

Αγαπημένη της εκνευριστική ατάκα: "άσε με τρέχω, ο ο ρούτερ μου δεν συγχρονίζει".

Για τους πέντε πρώτους τύπους κολλητών που αξίζει να έχεις στη ζωή σου, κάνε κλικ εδώ:

Κατερίνα Π.