Μαθήματα φιλίας από την Τέιλορ Σουίφτ

07.07.2016
Αν είναι κάτι που μπορεί κανείς να πει με σιγουριά για την Τέιλορ Σουίφτ είναι πως πραγματικά λατρεύει τις φίλες της. Δεν είναι μόνοι οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα Social Media αλλά και η συμπεριφορά τους απέναντι τους αφού δείχνει να εκτιμά και να υπολογίζει όλες τις φίλες που την περιβάλλουν.

Ιδού μερικά μαθήματα φιλίας που μας δίνει η Τέιλορ.

Οι φίλοι δεν χρειάζεται να είναι ίδιοι. Μη φοβάσαι τη διαφορετικότητα

Σε πρώτο πλάνο η φιλία της Λένα Ντούνχαμ με την Τέιλορ Σουίφτ μοιάζει εντελώς αταίριαστη. Κι όμως οι δυό τους έχουν βρει κώδικες επικοινωνίας

Μάθε ν΄ακούς

Ίσως αυτός να είναι ο πιο σημαντικός λόγος που η Τέιλορ Σουίφτ είναι καλή φίλη - τουλάχιστον σύμφωνα με την Χάιλι Στάινφελντ που έχει δηλώσει πόσο καλή ακροάτρια είναι η Τέιλορ αλλά και πως όποτε τη χρειάστηκε ήταν δίπλα της και γι΄αυτό τη νιώθει σαν μεγάλη αδελφή.

Θυμάσαι τα γενέθλια των φίλων;

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τέιλορ έχει ευχηθεί δημόσια μέσα από τα Social Media "Χρόνια Πολλά" σε φίλους (δες την πρόσφατη αφιέρωση στη Λένα Ντούνχαμ πιο πάνω), δείχνοντας πως δε τους ξεχνάει. Θυμηθήκαμε και μια παλαιότερη αφιέρωση που είχε κάνει στην Σελένα Γκόμεζ πριν από χρόνια μέσω Tweeter

Οι φιλίες δεν έχουν ηλικία

Η Τέιλορ δημιουργεί στενές σχέσεις με φίλες όλων των ηλικιών, με μεγαλύτερες αλλά και μικρότερες γυναίκες. Εδώ σε μια παλαιότερη φωτογραφία με την κατά 7 χρόνια μικρότερή της και "νεούδι" σε σχέση με αυτή Lord.

Βρες χρόνο για τους φίλους

Όσο πιεσμένο πρόγραμμα κι αν έχει η Τέιλορ πάντα βρίσκει χρόνο για τους φίλους κι αυτό το έχει αποδείξει. Παράδειγμα η επίσκεψη που έκανε στην Γκουίνεθ Πάλτροου πριν κάποια χρόνια κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Λονδίνο για εμφάνιση στο Γουέμπλεϊ Αρένα του Λονδίνου. Άλλωστε και η Γκουίνεθ έχει δηλώσει δημόσια το θαυμασμό της για τη νεαρη Τέιλορ που είναι και η αγαπημένη της κόρης της.

Η Γκουίνεθ έχει δηλώσει για την Τέιλορ

Είναι ένα απίστευτα ταλαντούχο κορίτσι. Γράφει μόνη της τη μουσική της, είναι άψογη επαγγελματίας, ξέρει πώς να προωθήσει τον εαυτό της και δεν κυκλοφορεί δημόσια σχεδόν γυμνή. Είναι ένα σωστό πρότυπο. Χαίρομαι που αρέσει στην κόρη μου Απλ. Έτσι νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά, ξέρω πως ακολουθεί τη σωστή κατεύθυνση

Να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου

Όσους φίλους κι αν έχεις πάντα υπάρχει χώρος για νέες γνωριμίες.Ωστόσο, κολλητοί, αδελφικοί φίλοι είναι και παραμένουν ελάχιστοι. Η συμβουλή αυτή με συνταγή Τέιλορ Σουίφτ.