Γιόρτασε με φίλες τον Άγιο Βαλεντίνο: 7 ιδέες για να περάσεις σούπερ!

13.02.2017
Τι κι αν είσαι μόνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Μπορείς κι εσύ να γιορτάσεις την ημέρα με ρομαντισμό κι ας είναι και με τις φίλες. Δείξε στις κολλητές πόσο τις αγαπάς και τις υπολογίζεις, μάζεψε τις ελεύθερες και γιορτάστε το δεόντως! Από ανταλλαγή τρυφερών καρτών μέχρι τη διοργάνωση ενός πάρτι όλο καρδούλες και ρομαντισμό μέχρι ξέφρενα ξενύχτια μέχρι πρωίας σε νυχτερινά μαγαζιά, όλα επιτρέπονται τη σημερινή ημέρα. Ποιός είπε πως στις 14 Φλεβάρη γιορτάζουν μόνο οι έχοντες ταιρί; Εμείς σου δίνουμε μερικούς τρόπους για να το γιορτάσεις με τις κολλητούλες!

* Δείτε ταινίες αισθηματικές

Υπάρχει καλύτερη ημέρα από την 14η του Φλεβάρη για μια βραδιά με ταινίες όλο συναίσθημα και κλάμα; Φτιάξτε λίστα, επιλέξτε ταινίες, προμηθευτείτε ποπ κόρν και άλλα σνακ και καλή διασκέδαση!

* Δείπνο ρομαντικό και με τις φίλες - γιατί όχι;

Ποιός ορίζει πως τα ρομαντικά δείπνα είναι μόνο για τα ζευγάρια; Ετοιμάστε το πιο σούπερ αγαπησιάρικο δείπνο όχι για δύο αλλά για όλες τις κολλητές! It's girls night! Θα υπάρξουν κάποιες απουσίες αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος...

* Ανταλλάξτε δωράκια

Θυμήσου τα παιδικά σου χρόνια και σαν άλλοτε φτιάξε καρδούλες κι αγαπησιάρικα δωράκια για τις κολλητές, ελεύθερες και μη. Είναι μια γλυκιά κίνηση που σίγουρα θα τις εκπλήξει! Αν πάλι θα ήθελες να λάβεις κι εσύ το δωράκι σου... ρίξε το σαν ιδέα και παράπονο και θα το λάβεις το κατιτίς σου.

* Θέατρο ή σινεμά

Αν δεν αντέχεις τόση αγάπη γύρω σου και σε θλίβει να βλέπεις παντού γύρωσ ου ζευγάρια, άσε τα μπαράκια και τα εστιατόρια γι΄άλλη βραδιά και προτίμησε κάτι σε θέατρο ή σινεμά με τις κολλητούλες.

* Τρελό ξενύχτι μέχρι πρωίας

Ποιός είπε πως η ημέρα θέλει έξοδο μόνο για ζευγάρια; Τα μπαρ και τα νυχτερινά μαγαζιά είναι γεμάτα από μοναχικές ψυχές που πάνε κόντρα στην ημέρα και γιορτάζουν τη μοναξιά τους! Κάποια μάλιστα μαγαζιά διοργανώνουν Αντι - valentine's Day για ελεύθερους και μη! Πάρε λοιπόν τις κολλητές και βγείτε να το κάψετε!

* Διοργάνωσε πάρτι για ελεύθερους και μόνο

Υπάρχει καλύτερη αφορμή από τη συγκεκριμένη ημέρα για ένα πάρτι για ελεύθερους κι ελεέυθερες; Κάλεσε όσους φίλους και φίλες δεν έχουν σχέση, πες τους να διαδόσουν το πάρτι και... ποιός ξέρει πολλοί, μέσα σε αυτούς κι αυτοί μπορεί να καταλήξουν με ταίρι την επόμενη ημέρα. Κι αν όχι; Πα΄λι κερδισμένη είσαι: Θα έχεις παρτάρει και θα έχεις περάσει καλά!

* Πάρτε εκδίκηση από τους πρώην και δώστε το όνομά τους σε κατσαρίδα!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσουν οι χωρισμένες τον Άγιο Βαλεντίνο προτείνει ζωολογικός κήπος του Μπρονξ που προτείνει σε κάθε πληγωμένη ψυχή να δώσει το όνομα του πρώην σε μια κατσαρίδα! Μάθε περισσότερα εδώ.

Από τη Δήμητρα Γκούντρα