Ο γκέι φίλος σε οφελεί πολλαπλά

08.08.2016
Ο γκέι φίλος μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, ειδικά ως προς την εύρεση συντρόφου όπως ισχυρίζεται νέα επιστημονική έρευνα.

Μπορεί με τις κολλητούλες να τα λες όλα και να θεωρείς τις συμβουλές των ανδρών φίλων σου "χρυσές" αλλά στην πραγματικότητα, ακόμη πιο πολύτιμος είναι ο γκέι φίλος, που μπορεί να σε συμβουλέψει αξιόπιστα και αποτελεσματικά, όπως δείχνει νέα επιστημονική έρευνα.

Η φιλία με γκέι είναι αυθεντική;

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η φιλία μιας γυναίκας με έναν ομοφυλόφιλο, εκτός από αυθεντική χρακτηρίζεται από έλλειψη παραγόντων που στρεβλώνουν τη σχέση μεταξύ γυναικών ή και μεταξύ μιας γυναίκας με έναν άνδρα.

Η φιλική σχέση μιας γυναίκας με ομοφυλόφυλο άνδρα χαρακτηρίζεται από έλλειψη υστεροβουλίας και ανταγωνισμού και γι΄αυτό είναι απο τις πιο γερή, όπως αποκαλύπτει η νέα μελέτη ψυχολόγων του πανεπιστημίου του Τέξας, Texas Christian University.

Οι φιλικές σχέσεις με straight υστερούν γιατί...

Όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, οι φιλικές σχέσεις μεταξύ γυναικών ή μεταξύ μιας γυναίκας κι ενός straight άνδρα συχνά πάσχουν από παραπλανητικά κίνητρα που είτε έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό είτε με το ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτά, ωστόσο, δεν υπάρχουν στη φιλία ενός γκέι άνδρα και μιας γυναίκας.

Μάλιστα, όπως διατείνονται, οι συμβουλές που θα δώσει ένας ομοφυλόφιλος άνδας στην κολλητή του θα εκληφθούν ως πιο αξιόπιστες και χρήσιμες σε σχέση με τη συμβουλή μιας κολλητής.