Κάν'τον να λιώσει με 12 κινήσεις- Νο2

11.08.2011
Μπορεί εσύ να βρίσκεις ρομαντικό ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και να λιώνεις στη θέα ενός εκθαμβωτικού μονόπετρου, αλλά μην νομίζεις πως ο αγαπημένος σου ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα. Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι σαφείς και η διάσταση που δίνουν άντρες και γυναίκες στο τι είναι ρομαντικό διαφέρει κατά πολύ. Υπάρχουν 12 κινήσεις ματ που μπορείς να κάνεις για να τον σκλαβώσεις, ξεκινώντας από σήμερα...

Μπορεί εσύ να βρίσκεις ρομαντικό ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και να λιώνεις στη θέα ενός εκθαμβωτικού μονόπετρου, αλλά μην νομίζεις πως ο αγαπημένος σου ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα. Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι σαφείς και η διάσταση που δίνουν άντρες και γυναίκες στο τι είναι ρομαντικό διαφέρει κατά πολύ. Υπάρχουν 12 κινήσεις ματ που μπορείς να κάνεις για να τον σκλαβώσεις, ξεκινώντας από σήμερα...

Κίνηση έβδομη: Κάνε το σεξ μαζί του γιορτή

Μην αφήσεις τη ρουτίνα να φωλιάσει ούτε στη σχέση, ούτε και στο κρεβάτι σας. Ειδικά αν είστε μαζί αρκετά χρόνια (παντρεμένοι ή μη) μην τον αφήσεις να αναπολήσει ούτε μια στιγμή το σεξ που κάνατε ή έκανε στις εργένικες ημέρες. Σίγουρα τα περιθώρια για νέες στάσεις και κόλπα στενεύουν καθώς γνωρίζεις σχεδόν απόλυτα τα μυστικά του στο σεξ και εκείνος τα δικά σου. Αυτό δεν σημαίνει πως έχετε κάνει τα πάντα μαζί αφού υπάρχουν τα περιθώρια να σπας τη ρουτίνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μην περιμένεις εκείνος να παραπονεθεί για κάτι. Ένα από τα απογεύματα που θα έρθει ξεθεωμένος από τη δουλειά (και εσύ το ίδιο) μην πέσεις στο κρεβάτι. Πιες ένα δυνατό εσπρέσο και φτιάξε ατμόσφαιρα. Μην μένεις στην κρεβατοκάμαρα. Πήγαινε στο σαλόνι και στρώσε μαξιλάρες στο πάτωμα ενώ ταυτόχρονα θα ανάβεις αρωματικά κεριά και θα αφήσεις να καίνε αιθέρια έλαια. Νοίκιασε και μια πονηρή ταινία και άστον να συνέλθει από το σοκ της έκπληξης. Η όλη προετοιμασία από μόνη της (ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένη θα είναι) θα τον κάνει να αισθανθεί ιδιαίτερος και έξτρα τυχερός που σε έχει πλάι του ή πάνω ή κάτω του!

Κίνηση όγδοη: Αγόρασε του ένα διπλό εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ας το πάρουμε από την αντίθετη πλευρά. Ποιο δώρο που θα σου έκανε εκείνος θα σε ευχαριστούσε περισσότερο: ένας φούρνος μικροκυμάτων ή ένα διήμερο στο καλύτερο σπα του κόσμου. Φυσικά και θα προτιμούσες το σπα που θα έδειχνε και την μεγάλη του ανάγκη να σε κάνει χαρούμενη χωρίς να αποκομίζει κάποιο όφελος (στο φούρνο θα μπορούσες να ψήνεις φαγητά για εκείνον). Κάντου λοιπόν κι εσύ ένα δώρο χωρίς να περιμένεις να έχεις άλλο όφελος παρά την αγάπη του. Αγόρασε του ένα διπλό εισιτήριο για τον πιο σημαντικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας ή αν είναι ποδοσφαιρόφιλος, κάντου δώρο εισιτήρια για το φετινό τελικό. Και θα εκτιμήσει την χειρονομία και θα σε ανταμείψει αναλόγως κάποια στιγμή και το σημαντικότερο: θα καταλάβει το πόσο μεγάλη σημασία δίνεις στις προτιμήσεις του και στα πράγματα που αγαπά.

Κίνηση ένατη: Δείξε ενδιαφέρον για όλους τους τομείς της ζωής του

Δεν πρέπει να σε αφορά μόνο η ζωή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μαζί. Ο αγαπημένος σου αντιμετωπίζεις ένα σωρό δυσκολίες και προβλήματα και στην επαγγελματική του ζωή ή ακόμα και στις σχέσεις με τους συγγενείς. Εσύ πρέπει να τον βοηθάς και να μην του δημιουργείς παραπάνω προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Αντιθέτως, θα πρέπει από μόνη σου να βρίσκεις λύσεις σε ό,τι περνάει από το χεράκι σου. Για παράδειγμα, αν διαρκώς ξεχνάει τηλέφωνα και διευθύνσεις, αγόρασέ του μια ατζέντα και αντέγραψε όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Αν παντρεύεται η αδερφή του, μην περιμένεις να βρει χρόνο να διαλέξει μαζί σου το δώρο που θα της κάνετε. Πάρε την πρωτοβουλία και αγόρασε κάτι μόνη σου αξιοποιώντας τον χρόνο που του γλίτωσες σε πιο παραγωγικά σπορ...

Κίνηση δέκατη: Μοιράσου μαζί του ένα μυστικό
Το να του αποκαλύψεις ένα μικρό ή μεγαλύτερο μυστικό σου, τον αφήνεις να μπει βαθύτερα στη ζωή και στην ψυχή σου, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνεις την σχέση σας και γίνεσαι πιο εύθραυστη στα μάτια του άρα εκείνος θα σπεύσει να γίνει πιο προστατευτικός μαζί σου. Ταυτόχρονα, μπορείς να τον ενθαρρύνεις να σου εκμυστηρευτεί κάποιο δικό του μυστικό.

Κίνηση ενδέκατη: Ναι, ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Η παραπάνω φράση μπορεί ν σου ακούγεται κλισέ αλλά υπάρχουν αρκετές κοπέλες σήμερα που δεν ξέρουν να βράσουν ένα αυγό. Έπειτα, δεν πρέπει να αφήνεις τις φεμινιστικές ιδέες που μπορεί να έχεις να σε κάνουν να χάνεις το συμβολισμό που έχει το να μαγειρεύεις για τον καλό σου: ικανοποιείς την πείνα του σε όλα τα επίπεδα. Προσπαθήστε να απολαμβάνετε το κάθε γεύμα σε όλη του τη διάρκεια και μην βιάζεστε να περάσετε στο επιδόρπιο. Η υπομονή αμείβεται καλά στις μέρες μας. Η προσπάθεια και μόνο να του φτιάξεις κάτι με τα χεράκι σου (όσο επιτυχημένη ή αποτυχημένη κι αν είναι) δείχνει ενδιαφέρον και καλή διάθεση που σίγουρα θα ανταμειφθεί.


Κίνηση Δωδέκατη: Κάνε λίγο απ' όλα τα παραπάνω
Φυσικά και πρέπει να συνδιάζεις όλες τις παραπάνω κινήσεις για τον κάνεις να λιώσει για εσένα μια και καλή. Εννοείται πως για να μπεις στη διαδικασία να εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να δείξει και εκείνος την καλή του θέληση. Αν κάνεις και κάνεις και κάνεις πράγματα στον βρόντο, θα γίνεις το απόλυτο θύμα και εκείνος δεν θα λιώσει, τουναντίον.