Ραντεβού στα φτηνά...

03.10.2008
Αν βαρέθηκες το κοκούνινγκ, αλλά δεν έχεις την οικονομική άνεση για πανάκριβες εξόδους με το ταίρι, μην σκας. Υπάρχουν τουλάχιστον 4 εναλλακτικοί τρόποι για να περάσεις καλά με το αγόρι σου, προστατεύοντας παράλληλα το πορτοφόλι και των δύο.

Αν βαρέθηκες το κοκούνινγκ, αλλά δεν έχεις την οικονομική άνεση για πανάκριβες εξόδους με το ταίρι, μην σκας. Υπάρχουν τουλάχιστον 4 εναλλακτικοί τρόποι για να περάσεις καλά με το αγόρι σου, προστατεύοντας παράλληλα το πορτοφόλι και των δύο.

Μαζί με το πλήθος

Άφησε κατά μέρους τις δαπανηρές εξόδους για φαγητό. Ένα πανάκριβο δείπνο δεν είναι η μόνη ρομαντική επιλογή και συνήθως δεν δικαιολογεί τα χρήματα που σπαταλάς. Άσε που μπορείς να μαγειρέψεις σπίτι με ελάχιστο κόστος. Αντίθετα, έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τον καλό σου σε μέρη που ούτε είχες φανταστεί. Καθημερινά, έχουν εγκαίνια αρκετά καφέ, μπαρ ή εστιατόρια, στα οποία το ποσό που θα πληρώσεις είναι συμβολικό. Ενημερώσου για τέτοιες ευκαιρίες από γνωστούς και φίλους, ή από το τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Ακόμα, έχε ανοιχτές τις κεραίες για να επισκεφτείς δωρεάν πάρτυ που γίνονται σε χώρους διασκέδασης ακόμα και μουσεία.

Βάλε τους ανθρώπους στη θέση τους

Ενημερώσου για το ποια μεγάλη συναυλία ή θεατρικό γεγονός πρόκειται να επισκεφτεί την πόλη που ζεις. Τέτοιες μεγάλες παραγωγές, χρειάζονται ανθρώπους που θα εργαστούν εθελοντικά σαν ταξιθέτες. Προσφερθείτε εθελοντικά και οι δύο. Σε αντάλλαγμα θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μεγάλους καλλιτέχνες από κοντά, χωρίς να πληρώσεις 150 ευρώ για δύο εισιτήρια. Τηλεφώνησε στα γραφεία παραγωγής και μάθε αν χρειάζονται εθελοντές. Επιπλέον συντονίσου στα ερτζιανά. Πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές προσφέρουν δωρεάν διπλές προσκλήσεις για θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις.

Εκμεταλλεύσου τη μέρα

Γιατί πρέπει να κανονίζεις να βρεθείς με τον καλό σου μες τη μαύρη νύχτα. Κανονίστε να βρεθείτε για φαγητό μετά τα δουλειά. Αρκετά εστιατόρια έχουν τα απογεύματα προσφορές γευμάτων με λιγότερα χρήματα. Κάποια προσφέρουν δωρεάν τον καφέ ή το έξτρα αναψυκτικό. Κάνε μια έρευνα αγοράς και δες που μπορείς να φας καλά και φτηνά, αποφεύγοντας τις βραδινές καούρες.

Των φρονίμων τα παιδιά

Βαρέθηκες τα dvd,αλλά δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία στο σινεμά; Βρες τους κοντινότερους κινηματογράφους που διαθέτουν πρωινές προβολές. Το εισιτήριο είναι φτηνότερο και αποφεύγεις το στήσιμο στην ουρά. Αν δεν βρεις την ταινία που θες στις πρωινές προβολές ρίξτο στις avant premier. Παρακολούθησε ποιες εκπομπές ή έντυπα χαρίζουν εισιτήρια για ταινίες πρώτης προβολής και πέρασε ένα δωρεάν ρομαντικό ραντεβού με τον καλό σου.