Πρόκειται να συναντήσεις τον πρώην; 14 μηνύματα που μπορείς να του στείλεις για να τον προετοιμάσεις

Πρόκειται να συναντήσεις τον πρώην; 14 μηνύματα που μπορείς να του στείλεις για να τον προετοιμάσεις
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάθε χωρισμός μπορεί να τελείωνε με τον πρώην σου να διαγράφει το Instagram του, να μη βρίσκεται με κοινούς σας φίλους, να αλλάζει πόλη και όπου φύγει-φύγει. Ωστόσο, στον πραγματικό κόσμο, αυτό είναι δύσκολο να συμβεί γιατί ίσως να δουλεύτε στην ίδια εταιρεία, να μένετε στην ίδια γειτονιά ή να βρεθείτε στα πάρτι των κοινών σας φίλων.

Το ξέρουμε καλά. Κάθε χωρισμός χρειάζεται υπομονή και αμοιβαία προθυμία να «θεραπεία». Και αν θέλεις να θέσεις όρια και να ξεκινήσεις τη διαδικασία για να φύγεις από μια σχέση, τα παρακάτω μηνύματα ίσως σε βοηθήσουν να σπάσεις τον πάγο αν οι συνθήκες επιβάλλουν να ξαναβρεθείς με τον πρώην σου. Καλή επιτυχία!

Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου με βάση το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

«Λυπάμαι για τον ρόλο μου στον χωρισμό μας. Νοιάζομαι για σένα και ελπίζω να είμαστε καλά ο ένας με τον άλλον προχωρώντας μπροστά».

«Ξέρω ότι συζητήσαμε να δώσουμε χώρο ο ένας στον άλλον, αλλά μισώ να νιώθω ότι δεν μπορώ να πω ένα γεια αν σε δω. Θα μπορέσεις να είσαι πιο χαλαρός;»

«Δεν σε αποφεύγω ούτε προσπαθώ να είμαι ψυχρή, δεν έχω τελειώσει μέσα μου τον χωρισμό αλλά δεν είμαι ούτε έτοιμη να γίνουμε φίλοι».

«Το να βλέπουμε ο ένας τον άλλον δεν είναι καλό για κανέναν από εμάς, αλλά ελπίζω να φερθούμε σαν ενήλικοι άνθρωποι σε αυτό».

«Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να είμαι φίλη σου αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να είμαστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον όταν πρέπει να βρεθούμε».

Μόλις χώρισες; Τα 4 σημάδια που σε βοηθούν να καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη για νέα σχέση

«Δεν προσπαθώ να τα ξαναβρούμε, αλλά όταν διασταυρωθούμε, δεν χρειάζεται να υπάρχουν αρνητικά vibes μεταξύ μας».

«Ξέρω ότι και οι δύο πονάμε πολύ και δεν περιμένω να το ξεπεράσουμε αμέσως, αλλά ελπίζω να είμαστε τουλάχιστον πιο φιλικοί».

«Ξέρω ότι δεν είσαι ο μεγαλύτερος fan μου αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω ότι αν βρεθούμε μεταξύ μας, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα πράγματα φιλικά».

«Θα είμαι στο πάρτι του [Γιώργου] και άκουσα ότι μπορεί να πας, απλά ήθελα να σε ενημερώσω».

«Πονάω που σε βλέπω και δεν είμαι έτοιμη να μιλάμε καθημερινά. Ελπίζω να σεβαστείς τον χώρο μου όταν πρέπει να δούμε ο ένας τον άλλον».

«Δεν είμαι σίγουρη για το ποιο επίπεδο επικοινωνίας είναι καλό, αλλά δεν χρειάζεται να το καταλάβουμε αυτή τη στιγμή. Χαίρομαι που με σέβεσαι και που παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου μέρα με τη μέρα».

«Γεια, ο [Γιάννης] με προσκάλεσε στην παρουσίαση του. Ξέρω ότι ήταν δικός σου φίλος και δεν θέλω να σε κάνω να νιώθεις άβολα».

Πόσο εύκολο είναι να παραμείνεις φίλη με ένα πρώην σου; Τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις

«Δεν έχω παράξενα ή σκληρά συναισθήματα εδώ που φτάσαμε. Σου εύχομαι τα καλύτερα και θα χαρώ να μιλήσουμε όταν θα σε δω».

«Χαίρομαι που μιλάμε ως φίλοι, αλλά μπορώ επίσης να σου δώσω χώρο. Θα σε αφήσω να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου».

Τελευταία τροποποίηση στις 29.03.2023 - 08:32