15.000 ευρώ για δύο ώρες ζήτησε ο Κενάν!

07.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Κάθε απόγευμα τρέχω σαν την τρελή που χάσαμε να προλάβω να δω το σίριαλ "Κισμέτ" που λες την τούρκικη σειρά που ακολούθησε τα βήματα(και την επιτυχία) του "Χίλιες και μια νύχτες"

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Κάθε απόγευμα τρέχω σαν την τρελή που χάσαμε να προλάβω να δω το σίριαλ "Κισμέτ" που λες την τούρκικη σειρά που ακολούθησε τα βήματα(και την επιτυχία) του "Χίλιες και μια νύχτες" γιατί δε σου το κρύβω χρυσή μου έχω ερωτευτεί τον Κενάν (Μπουράκ Χακί) όπως και η κάθε νοικοκυρά που βρίσκεται σπίτι της την ώρα προβολής της σειράς.


Όμως ο τηλεοπτικός Κενάν πολύ με στεναχώρησε δε σου το κρύβω γιατί πάνω που ήμουν έτοιμη να κλείσω εισιτήρια για Θεσσαλονίκη , αφού έμαθα ότι θα είναι εκεί για να υπογράψει αυτόγραφα, άλλαξα γνώμη αφού το αγόρι ζήτησε 15.000 ευρώ για να υπογράψει αυτόγραφα (για περίπου 2 ώρες )και να βγάλει φωτογραφίες!


Τι να σου πω χρυσή μου τον βλέπω στη σειρά που παίζει το βιολί του με αυτό το μελαγχολικό βλέμμα του που να φανταστώ ότι θα θέλει να μας τσεπώσει 15.000 ευρώ για δύο ώρες; Δηλαδή σόρι κιόλας αλλά μήπως την "ψώνισε" ελαφρώς;Το ερώτημα ήταν ρητορικό όπως κατάλαβες...


Σου λέει παιδί μου, η πρόταση έγινε στον ηθοποιό από τους υπεύθυνους νυχτερινού κλαμπ -όπως διαβάζω στην Espresso- που βλέπει τον Θερμαϊκό αλλά εκείνος τους είχε αφήσει στο περίμενε μέχρι να τους ενημερώσει πόσα ακριβώς ευρουλάκια ήθελε για να κάνει την εμφάνιση του!

Και να σου πω την αλήθεια επειδή βρισκόμαστε και εν τω μέσω κρίσης η μάνατζερ του Κενάν έκανε και έκπτωση στους υπεύθυνους του μαγαζιού αφού "κατέβασε" το ποσό από τις 20.000 στις 15.000 ευρώ.


Και τι θα έκανε ο Κενάν ακριβώς για να πάρει αυτά τα ψυχουλάκια; Μη φανταστείς χρυσή μου ότι θα έσκαβε κιόλας, απλά θα καθόταν αραχτός και λάιτ και θα έβγαζε φωτογραφίες με τους φαν του αλλά θα υπέγραφε και αυτόγραφα. Να μου πεις, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να υπογράφεις αυτόγραφα για 2 ώρες; Η ελληνική πλευρά λοιπόν δήλωσε ότι το βαλάντιο της φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και φυσικά ο Κενάν αρνήθηκε γιατί του φάνηκαν ψιλοτρίχες. Τι να πω χρυσή μου ο εξοπλισμός για να μπορεί να καβαλήσεις το καλάμι κοστίζει τη σήμερον!

Ελένη Αναστασάκη