Η Μπαρμπαρίγου "τα βρόντηξε" λόγω Χαριτάτου;

06.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Δεν θα σου γράφω σαν φίλη, σαν νοικοκυρά επικοινωνώ μαζί σου! Λατρεμένη μου φίλη, ψάχνω να βρω την άκρη στο κουβάρι αποχώρησης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το πρωινό των Καραμεροχαριτάτων!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,



Δεν θα σου γράφω σαν φίλη, σαν νοικοκυρά επικοινωνώ μαζί σου! Λατρεμένη μου φίλη, ψάχνω να βρω την άκρη στο κουβάρι αποχώρησης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το πρωινό των Καραμεροχαριτάτων!

Αφού πέρασε μια εβδομάδα περίπου από την αναίτια αποχώρηση της δημοφιλούς μαγείρισσας από το "10 με 1", τελικά οι φήμες θέλουν να υπάρχει αφορμή για την απόφαση της Αργυρώς να παρατήσει το πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 λίγους μόνο μήνες μετά την έναρξη της φετινής σεζόν.


Η βασική δικαιολογία που δόθηκε από το σταθμό του Αμαρουσίου και τους δύο παρουσιαστές του πρωινού προγράμματος ήταν ο φόρτος εργασίας της Μπαρμπαρίγου που δεν της άφηνε χρόνο για να προετοιμάζεται σωστά για την εκπομπή, στην οποία σημειωτέον, δεν αμοιβόταν με χρηματικό ποσό αλλά η αμοιβή της δινόταν σε κοινωφελή ιδρύματα.

Κατόπιν, ακούστηκαν σενάρια για μεταγραφή της Αργυρώς στο "Πρωινό Μου" του Μega λόγω της καλής σχέσης που διατηρεί με το Γιώργο Λιάγκα αλλά υπήρξαν κι εκείνοι που μίλησαν για επαναπατρισμό της Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα του "Καφέ με την Ελένη"! Η ίδια η Μενεγάκη είχε τονίσει στον αέρα της εκπομπής της χαρακτηριστικά:

"Δεν με νοιάζει για τα επαγγελματικά της και τι έγινε στην εκπομπή. Δεν ρωτάω από κουτσομπολιά, με νοιάζει μόνο να είναι καλά». Θα ήθελα να δω την Αργυρώ, αλλά δεν πήγα στο μαγαζί της, γιατί δεν θέλω να δω την επόμενη μέρα στα περιοδικά ότι πήγα για να την πλησιάσω".

Άλλοι πάλι, ήθελαν τη Μπαρμπαρίγου, άκρως στεναχωρημένη για την μη συμμετοχή της στο μαγειρικό σόου του ΑΝΤ1, "Top Chef", αφού αν και αρχικά της είχε γίνει πρόταση, τελικά χρησιμοποιήθηκαν άλλοι κριτές!

Tώρα, και σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "People", αιτία για την αποχώρηση- παραίτηση της Μπαρμπαρίγου ήταν το κακό κλίμα που επικρατεί στο "10 με 1" εξαιτίας των χαμηλών πτήσεων που κάνουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής. Αφορμή όμως αποτέλεσε μια ατάκα του Σπύρου Χαριτάτου που έκανε την Αργυρώ να πάρει την τελική απόφαση να φύγει πριν τελειώσει η χρονιά. Όπως εξομολογείται στο ?People? τεχνικός της εκπομπής:

"Κατά την διάρκεια ενός break (στις 18 Νοεμβρίου), λίγο πριν αποφασιστεί το θέμα που θα ακολουθήσει και ενώ η Αργυρώ περίμενε στην κουζίνα, ακούσαμε όλοι τον Σπύρο να απαντάει έντονα, δυνατά και καθόλου ευγενικά σε αυτόν που του είχε μιλήσει από το κοντρόλ σχετικά με την στήλη της μαγειρικής. Δεν μπορώ να μεταφέρω τα λόγια του με ακρίβεια, γιατί δεν λέγονται, αλλά ανάμεσα στα άλλα είπε: Αμάν πια με αυτή την Αργυρώ! Εκείνη κοκκίνισε, γύρισε το βλέμμα της αλλού και έκανε ότι δεν ακούει. Η συνέχεια ήταν να μην εμφανιστεί στην εκπομπή την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και να καταλάβουμε όλοι από τους ψίθυρους στο πλατό ότι η Αργυρώ δεν θα ξανάρθει"

Πάντως, από την ημέρα που η Αργυρώ τα βρόντηξε, το "10 με 1" κονταροχτυπιέται με την "Κορίνα την Αγριόγατα" του STAR και μέχρι και η Μενεγάκη έχει αρχίσει να παίρνει κεφάλι. Γιατί φίλε Σπύρο, κι εσύ μας αρέσεις, αλλά άμα δεν δω τι θα μαγειρέψω το μεσημέρι, μην περιμένεις να μην το κάνω το ζάπινγκ!

Kατερίνα Π.