Μπουλέ: μιλάει για την "ελεύθερη πτώση" του "Top Chef"

25.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Νάντια Μπουλέ έχει γίνει μια σταρ δεν ξέρω αν σου το είπα! Άνοιξε που λες την καρδούλα της στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για τα επαγγελματικά της που όσο να πεις τραβάνε τα ζόρια τους τελευταία.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Νάντια Μπουλέ έχει γίνει μια σταρ δεν ξέρω αν σου το είπα! Άνοιξε που λες την καρδούλα της στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για τα επαγγελματικά της που όσο να πεις τραβάνε τα ζόρια τους τελευταία.


Γιατί άραγε η εκπομπή μαγειρικής "Top Chef" που άλλαξε μέρα προβολής με σκοπό να πετύχει καλύτερα νούμερα δεν πάει καλά: "Δεν είχαν τεθεί ποτέ όρια, δεν είχε οριστεί το αναμενόμενο. Ξέρω πως είναι η δεύτερη πιο ακριβή παραγωγή μετά το Νησί. Αλλά όρια και ποσοστά δεν μας είχαν τεθεί ποτέ απ’ το σταθμό. Προφανώς το κανάλι, περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα την μετέφερε από το Σάββατο την Πέμπτη».

Εμ προφανώς χρυσή μου?Τώρα γιατί σε έβαλε να παίζεις απέναντι στη
"Ζωή της άλλης" που έχει τινάξει τα μηχανάκια της AGB στον αέρα είναι άλλο θέμα καλή μου. Έστω ξέφυγες από τον on and off έρωτα Γρηγόρη Αρναούτογλου , που " όσο να πεις Γρηγόρης είναι φέρνει νούμερα", όπως δήλωσε στην κάμερα του Star .

Και αν αναρωτιέσαι αν τώρα με την αλλαγούλα αυτή πάει καλύτερα το θέμα: "Μέχρι στιγμής έχουν παίξει μόλις δύο εκπομπές, αλλά ναι, υπάρχει βελτίωση". Βελτίωση...Με άριστα το δέκα; Δεν ξέρω χρυσή μου, εγώ δε μπορώ να βάλω πάνω από 3!

Άσε που πολλές κακοήθειες έχουν ακουστεί για τη σχέση της Νάντιας με το Γιάννη Λάτσιο και ότι το κορίτσι πήρε τη θέση στο "Top Chef" λόγω φιλίας με τνο Λάτσιο: "Δεν με πείραξε γιατί είναι άκυρο και αναληθές. Δεν μπορώ να δώσω μεγαλύτερη βάση σε αυτό γιατί πρόκειται για την δουλειά μου και με ενδιαφέρει να ανταποκρίνομαι εγώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με έχουν διαλέξει και εμπιστευτεί και όχι όλα όσα λέγονται και σχολιάζονται από τους γύρω". Μάλιστα καλή μου, μην κάνει και έτσι, δε σε είπαμε και καμπούρα!


Ωστόσο δεν σου κρύβω χρυσή μου ότι πολλά ακούστηκαν τελευταία για το αν η Νάντια θα την "κάνει" για το πρωινό του ANT1: "Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Αλήθεια λέγεται κάτι τέτοιο; Δεν έχω κάνει καμία τέτοια συζήτηση με το κανάλι" Ok κουκλίτσα μου, αν όμως πάρει τίποτα το αυτάκι σου μας το λες ε;

Ελένη Αναστασάκη