Τι συνέβη με τον Χάρη Ρώμα;

15.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έχει μπερδέψει κόσμο ο ξυλοδαρμός του Χάρη Ρώμα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εκεί, που οι απανταχού φαν του ηθοποιού άρχισαν να σούρνουνε ο, τι τους βρισκόταν πρόχειρο στους Σέρβους φοιτητές που ήρθαν στη χώρα μας να χτυπήσουν την...Τέχνη μας, τώρα αναδιπλώνονται κι απλά περιμένουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει μπερδέψει κόσμο ο ξυλοδαρμός του Χάρη Ρώμα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εκεί, που οι απανταχού φαν του ηθοποιού άρχισαν να σούρνουνε ο, τι τους βρισκόταν πρόχειρο στους Σέρβους φοιτητές που ήρθαν στη χώρα μας να χτυπήσουν την...Τέχνη μας, τώρα αναδιπλώνονται κι απλά περιμένουν. Τι περιμένουν; Που θα καταλήξει η ιστορία, μια και οι νεαροί συνελήφθησαν και στο αστυνομικό τμήμα που τους οδήγησαν άλλα είπαν;

Υποστήριξαν, λοιπόν, πως το βράδυ εκείνο στο " Cavo Paradiso" αυτοί έπιναν απλά τα ποτά τους και χόρευαν στους ρυθμούς του dj, όπως όλοι άλλωστε οι θαμώνες του μαγαζιού. Λίγο παρά πέρα από την αντροπαρεά τους διασκέδαζε η αντροπαρέα του Χάρη Ρώμα. Εδώ, το πράγμα μπλέκει. Τα μεν, Σερβόπουλα λένε ότι η εν λόγω παρέα τους παρενόχλησε με σχόλια, φαντάζομαι, του τύπου "Ε you, apo pou mas erxeste. A, Serbian iste" και για να μην πολυλογώ το ένα έφερε το άλλο και οι σκηνές που ακολούθησαν θύμισαν ελληνική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη που πέφτει το "ξύλο της αρκούδας".

Μόνο που εδώ, οι μπουνιές και οι κλωτσιές ήσαν αληθινές και ο δύσμοιρος Ρώμας βγήκε με τέτοιες μελανιές στο μάτι, που άνετα μπορεί να υποδυθεί τον...Μπραντ Πιτ στην ελληνική βερσιόν του "Fight club". Οι νεαροί οφείλω να σου πω ότι δεν είναι όποιοι κι όποιοι. Πρόκειται για γόνους ευκατάστατων οικογενειών, διότι ποιος απλός "βομβαρδισμένος" Σέρβος πάει για διακοπές στη Μύκονο; Μάλιστα, οι καθηγητές και συμφοιτητές τους στο Κολέγιο στη Θεσσαλονίκη, όπου φοιτούν μιλούν για τα καλύτερα λόγια και για το πόσο εκλεπτυσμένοι είναι στους τρόπους τους. Τόσο εκλεπτυσμένοι που χτύπησαν τον Ρώμα με το...γάντι. Ωστόσο, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού οι νεαροί επιμένουν πως δεν δέρνουν στα καλά καθούμενα αν πρώτα δεν τους πειράξεις. Ο γνωστός ηθοποιός, πάντως, από την πρώτη στιγμή, ζήτησε τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία τους, αφού πρώτα τους έκανε την απαραίτητη μηνυσούλα. Τι μέλει γενέσθαι και ποία η αλήθεια, θα το δούμε σύντομα.