Έγινε πατέρας ο Γκλέτσος

14.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, ο τίτλος του πιο "μόρτη πατέρα" ανήκει δικαιωματικά από τα ξημερώματα της Κυριακής στον Απόστολο Γκλέτσο. Η αγαπημένη του Μαρία Μαγγίνα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους τέκνο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Ο τίτλος του πιο "μόρτη πατέρα" ανήκει δικαιωματικά από τα ξημερώματα της Κυριακής στον Απόστολο Γκλέτσο. Η αγαπημένη του Μαρία Μαγγίνα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους τέκνο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η χαρά του αιμοβόρου ηθοποιού δεν περιγράφεται. Γυναίκα και κόρη Γκλέτσου χαίρουν άκρας υγείας και αναμένεται να βγουν από το μαιευτήριο "Λητώ" την ερχόμενη Πέμπτη.

Ήδη, οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό κυκλοφορήσαν στην...αγορά, μια και οι υπερήφανοι γονείς επιθυμούσαν να δει ο ελληνικός λαός τι κοράκλα απέκτησαν. Όσοι την είδαν φτύνουν να μην τη ματιάσουν καθότι είναι τω όντι ένα χαριτωμένο βρέφος. Ο Απόστολος συνεπαρμένος από την πατρότητα άνοιξε την καρδιά του και μετά από δύο χρόνια σχέσης με τη Μαγγίνα αποκάλυψε πως έγινε το όλο connect.

Μάθαμε, λοιπόν, πως οι δύο νέοι ειδωθήκανε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς "Ψίθυροι καρδιάς", όπου η Μαρία ήταν η ενδυματολόγος. Ο Απόστολος, ως αρσενικό που του κόβει το μάτι, καλοείδε τη Μαγγίνα και αναγνώρισε τις κρυφές χάρες που διαθέτει. Ωστόσο, τότε και οι δύο διατηρούσαν δεσμούς και τίμιοι καθώς είναι ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να ατιμάσουν τα...στεφάνια τους. Δύο χρόνια μετά, όμως, που ξαναειδωθήκανε και ήσαν ελεύθεροι έσμιξαν τις μοναξιές τους και τα επακόλουθα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο γάμος τους αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Φθινόπωρο καθώς ο Γκλέτσος περιμένει να βγει το διαζύγιο του με την Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου. Τότε σκέφτονται να βαφτίσουν και τη μικρή, στην οποία λένε να δώσουν το όνομα της πεθεράς, δηλαδή της μάνας Γκλέτσου. Ή είσαι ζευγάρι της παράδοσης ή άστα να πάνε.