Το τροχαίο του Ντελόν στην Αθήνα

16.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, τον Χάρο με τα μάτια του παραλίγο να δει ο Αλέν Ντελόν με το που ήρθε στην Ελλάδα. Ο γόης ηθοποιός στο δρόμο προς το ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, έπεσε θύμα ενός Αλβανού...Σουμάχερ, ο οποίος είδε τη λεωφόρο Καλυβιών - Αναβύσσου, πίστα της Ίμολα.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Τον Χάρο με τα μάτια του παραλίγο να δει ο Αλέν Ντελόν με το που ήρθε στην Ελλάδα. Ο γόης ηθοποιός στο δρόμο προς το ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, έπεσε θύμα ενός Αλβανού...Σουμάχερ, ο οποίος είδε τη λεωφόρο Καλυβιών - Αναβύσσου, πίστα της Ίμολα. Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά την άφιξη του στην Αθήνα. Μία λευκή Μερσεντές - σωστό θηρίο - πήγε να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο και μαζί με το γιο του Άντονι να τους οδηγήσει στο ξενοδοχείο.

Ο πατήρ Ντελόν κάθισε στη Μερσεντές και ο υιός - ως πιο μικρός - μεταφέρθηκε με ένα τζιπ. Επικεφαλής της πομπής ήταν ο Αλέν, ο οποίος καθόταν τη θέση του συνοδηγού. Οδηγός ήταν ένας νεαρός έλληνας που στο τέλος αποδέχθηκε μανούλα στην οδήγηση, ενώ αναδείχθηκε σε "φύλακας - άγγελος" του ηθοποιού. Εκεί, λοιπόν, που ο Ντελόν χάζευε το τοπίο με τα ανθισμένα λουλουδάκια, το χορταράκι και τα πουλάκια, ξάφνου βλέπει να έρχεται κατά πάνω τους ένα αυτοκινητάκι, ασήμαντο σε μέγεθος, ικανό όμως να επιφέρει το...μοιραίο. "Oh Mondie, tin katsame" σκέφτηκε και πριν κλείσει τα μάτια του και να ζητήσει άφεση αμαρτιών "Συγνώμη που υπήρξα η προσωποποίηση της κραιπάλης. Συγνώμη που δε θυμάμαι πόσα παιδιά έχω σπείρει. Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι η μοιχεία είναι αμαρτία κ.τ.λ.", ο οδηγός της Μερσεντές αντέδρασε άμεσα και μ' έναν ελιγμό κατάφερε να σώσει και τους δύο από τα χειρότερα.

Ούτε μία γρατσουνιά δεν είχαν, ενώ σαν βγήκαν έξω ο Αλέν με δάκρυα στα μάτια άρχισε να κάνει τεμενάδες στον σωτήρα του. Οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο αυτοκίνητο που την είδαν για λίγο μεγάλοι πιλότοι συνελήφθησαν. Ο ηθοποιός και ο γιος του αμέσως μετά το συμβάν πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου τους επισκέφθηκε ολόκληρο ιατρικό επιτελείο για να εξετάσουν τον πατέρα.