Χίλτον: Δεν χώρισα με το Νιάρχο!

06.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακός που είναι ο κόσμος. Μη δούνε ότι κάνεις δημόσια εμφάνιση ασυνόδευτη κι αμέσως σου βγάζουν τη φήμη ότι έχεις χωρίσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακός που είναι ο κόσμος. Μη δούνε ότι κάνεις δημόσια εμφάνιση ασυνόδευτη κι αμέσως σου βγάζουν τη φήμη ότι έχεις χωρίσει. Αυτό έχει πάθει η Παρίς Χίλτον, η οποία δεν είναι να βγει άνευ Σταύρου Νιάρχου του τζούνιορ, στο πλευρό της κι αμέσως λένε όλοι ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Έτσι που το πάει ο κόσμος θα αναγκάσει το κορίτσι, κάθε φορά που ο καλός της θα αδυνατεί να τη συνοδεύει, να μένει σπίτι. Και ξέρεις τι μαρτύριο είναι αυτό για την Χίλτον.

Προς το παρόν, πάντως, αρκείται στο να διαψεύδει τις φήμες. Όπως έγινε τώρα, όπου δήλωσε ότι με τον Σταύρο είναι μαζί και ερωτευμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Κάτι τέτοια μελιστάλαχτα λέει, και δεν βλέπω τους Νιάρχους να αντέχουν για πολύ. Σκοτσέζικο ντους τους κάνει η «κληρονόμος» με τα «είμαι δεν είμαι με τον Σταύρο».

Στα της σχέσης της με τον υιό Νιαρχο, αυτή όπως είπε είναι στα καλύτερα της. Μάλιστα, είχαν πάει διακοπές για πέντε μέρες στις Μπαχάμες. Τώρα για τις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφόρησαν, αυτές βγήκαν επειδή για ένα διάστημα ο Σταύρος δεν εμφανιζόταν στο πλευρό της. Και ξέρεις ποίος ήτο ο λόγος; Το παιδί είχε διάβασμα στο Πανεπιστήμιο. Δώδεκα σελίδες εργασία είχε κι έπρεπε να την παραδώσει πριν τα 21α γενέθλια του, που είναι σε λίγες μέρες. Σου λέει ο φοιτητής, την ημέρα της ενηλικίωσης μου να έχω πετύχει και κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Να έχω περάσει το μάθημα! Και η Παρίς σε αυτό του στάθηκε με το παραπάνω. Ούτε για καφέ δεν πήγαν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]