"Δύο ξένοι" Ρουβάς - Ψινάκης!

01.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξένους τους λες. Άγνωστους μεταξύ τους πάλι τους λες. Ακόμη κι εχθρούς άμα θέλεις, μπορείς να τους πεις. Φίλους, όμως, σε καμία περίπτωση δεν τους λες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξένους τους λες. Άγνωστους μεταξύ τους πάλι τους λες. Ακόμη κι εχθρούς άμα θέλεις, μπορείς να τους πεις. Φίλους, όμως, σε καμία περίπτωση δεν τους λες. Ο λόγος για τον Sakis Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη, οι οποίοι απ’ ότι μαθαίνω, μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους, όλο και απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, έχοντας φθάσει στο σημείο από δύο φίλοι να γίνουν...εχθροί. Οι σχέσεις τους βρίσκονται στο χειρότερο σημείο και πια, δε λένε ούτε ένα "good morning" κι ας πέσει κάτω. Μάλιστα, αυτός που το έχει πάρει πιο πατριωτικά είναι ο Ψινάκης. Ο «δαιμόνιος» μάνατζερ, βοάνε οι κακές γλώσσες, ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση του Sakis με την Ζυγούλη και πως αυτή πήρε σοβαρές διαστάσεις (μέχρι για γάμο μιλάνε).

Μάλιστα, ο «γάμος» ήταν και το πιο σημαντικό απαγορευτικό που είχε βάλει ο Ψινάκης στον αοιδό, όσο ήταν μάνατζερ του. Κάνε σχέσεις, αν θέλεις δημοσιοποίησέ τις, αλλά ΠΟΤΕ μην αφήσεις να εννοηθεί πως θα παντρευτείς. Θα καταστρέψεις την καριέρα σου και θα χάσεις όλες τις Ρουβίτσες, οι οποίες προτιμούν έναν ελεύθερο από έναν παντρεμένο Ρουβά. Ο Sakis, όμως, δεν άκουσε τις συμβουλές του φίλου του, με αποτέλεσμα να αρχίσει σταδιακά να επέρχεται το τέλος της συνεργασίας και φιλίας τους. Όσο, δε, (αυτό το λένε οι κακές γλώσσες) η καριέρα του καλλιτέχνη δεν επηρεάζεται από το δεσμό του (το εναντίον θα έλεγα), τόσο «σκυλιάζει» ο Ψινάκης. Ίσως να μην είναι και τόσο τυχαίο ή σάτιρα αυτό που είπε ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του τις προάλλες. Ότι και καλά ο Ψινάκης θέλει να σκοτώσει την Ζυγούλη.

Καλά, στο έγκλημα για έναν Sakis (όχι ότι δεν το αξίζει) δεν θα φθάσει, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν τρελαίνεται για Κάτια. Αν, δηλαδή, κυκλοφορήσει κι αυτή σε κούκλα (όπως η Bi Bi Bo και ο John John ) ίσα που θα αρχίσει τα βουντού! Αυτά, λοιπόν, βλέπει ο Ρουβάς κι έχει κάνει πέρα τον Ηλία. Για να λέω, όμως, και του στραβού το δίκιο, έχει βάλει και η Κάτια το χεράκι της για την απομάκρυνση των δύο φίλων. Ως γυναίκα που είναι, λειτούργησε με το ένστικτο και είπε στον αγαπημένο της «Καλέ μου μη μασάς μία. Και χωρίς Ψινάκη μπορείς να μεγαλουργήσεις». Λόγια που την δικαίωσαν, με αποτέλεσμα να καταφέρει να ξεκολλήσει το δίδυμο Ρουβάς - Ψινάκης.